Fashion Tatyana - Second Hand Shop
Μια Ιστορία σαν Παραμύθι, από το πρόσφατο παρελθόν:
Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2015, όταν αποφασίσαμε να προσφέρουμε και στο κοινό της Αθήνας με κατάστημα στην Κυψέλη, κάτι που το γνωρίζουμε ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ όσοι λίγοι στην Ελλάδα.
Πώληση second hand γυναικείων και ανδρικών ρούχων.
Στην αρχή στη οδό Αγίου Μελετίου και από τον Νοέμβριο του 2021 στην οδό Φαιδριάδων 8 στην Πλατεία Κυψέλης.
Τα εκπληκτικής ποιότητας προϊόντα μας που από την πρώτη μέρα διαθέσαμε και συνεχίζουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας, οι ασυναγώνιστες τιμές και η ανθρωπιά στην επαφή μαζί τους, κίνησαν το ενδιαφέρον πολλών διασημοτήτων, δημοσιογράφων και μέσων μαζικής ενημέρωσής.
Ανάμεσα σε αυτούς, το φημισμένο μοντέλο Kenya Kinski-Jones, η κόρη της Ναστάζια Κίνσκι και του Κουίνσι Τζόουνς, οι ιστοσελίδες LIFO.gr, neolaia.gr, οι δημοσιογράφοι Αγοράκι Τζούλη και Μαρία Σπένδου, οι τηλεοπτικοί σταθμοί του ΑΝΤ1 – ΕΤ1 και πολλά – πολλά άλλα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ενημέρωση.
. . .και συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο και αγάπη για να προσφέρουμε, ό,τι το καλύτερο στους πελάτες μας.
Σε εμας μεταξύ άλλων θα βρείτε: