ENG
At Stefanos Bakery, we create 48-hour sourdough bread daily, baked in our traditional wood-fired oven. Combining authentic technique with a modern touch, we offer slow-fermented loaves, sourdough baguettes, Thessaloniki koulouri, and wood-fired pizza. A warm and honest bakery experience in Sparti, focused on quality and craft.
ΕΛΛ
Στο Stefanos Bakery, παρασκευάζουμε καθημερινά ψωμί με προζύμι 48 ωρών, ψημένο στον παραδοσιακό ξυλόφουρνο μας. Συνδυάζοντας την αυθεντική τεχνική με μια μοντέρνα πινελιά, προσφέρουμε καρβέλια αργής ζύμωσης, μπαγκέτες με προζύμι, κουλούρι Θεσσαλονίκης και πίτσα σε ξυλόφουρνο. Μια παραδοσιακή εμπειρία αρτοποιίας στη Σπάρτη, με επίκεντρο την ποιότητα και την δεξιοτεχνία.