ENG

At Stefanos Bakery, we create 48-hour sourdough bread daily, baked in our traditional wood-fired oven. Combining authentic technique with a modern touch, we offer slow-fermented loaves, sourdough baguettes, Thessaloniki koulouri, and wood-fired pizza. A warm and honest bakery experience in Sparti, focused on quality and craft.

ΕΛΛ

Στο Stefanos Bakery, παρασκευάζουμε καθημερινά ψωμί με προζύμι 48 ωρών, ψημένο στον παραδοσιακό ξυλόφουρνο μας. Συνδυάζοντας την αυθεντική τεχνική με μια μοντέρνα πινελιά, προσφέρουμε καρβέλια αργής ζύμωσης, μπαγκέτες με προζύμι, κουλούρι Θεσσαλονίκης και πίτσα σε ξυλόφουρνο. Μια παραδοσιακή εμπειρία αρτοποιίας στη Σπάρτη, με επίκεντρο την ποιότητα και την δεξιοτεχνία.

Ανέσεις

  • AMEA
  • Internet
  • Κατοικίδια

Χάρτης

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΣΠΑΡΤΗ

 - 

ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΣΠΑΡΤΗ

 - 

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΨΩΜΙ ΣΠΑΡΤΗ

 - 

ΨΩΜΙ ΣΤΟΝ ΞΥΛΟΦΟΥΡΝΟ ΣΠΑΡΤΗ

 - 

ΨΩΜΙ ΜΕ ΠΡΟΖΥΜΙ ΣΠΑΡΤΗ

 - 

ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΑΡΓΗΣ ΖΥΜΩΣΗΣ ΣΠΑΡΤΗ

 - 

ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΣΠΑΡΤΗ

 - 

ΨΩΜΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ ΣΠΑΡΤΗ

 - 

ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΣΠΑΡΤΗ

 - 

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΣΦΟΛΙΑΤΕΣ ΣΠΑΡΤΗ

 - 

ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΠΑΡΤΗ

 - 

ΠΙΤΣΑ ΣΤΟΝ ΞΥΛΟΦΟΥΡΝΟ ΣΠΑΡΤΗ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή
Κλειστό

Ώρες Λειτουργίας

  • Δευτέρα
    08:00 - 16:00
  • Τρίτη
    08:00 - 16:00
  • Τετάρτη
    08:00 - 16:00
  • Πέμπτη
    08:00 - 16:00
  • Παρασκευή
    08:00 - 16:00
  • Σάββατο
    08:00 - 16:00
  • Κυριακή
    Κλειστό