Με βάση την 24ετή εμπειρία και τεχνογνωσία μας στο χώρο των μετακομίσεων και μεταφορών των προϊόντων των πελατών μας, είμαστε σε θέση να σας εγγυηθούμε Ασφάλεια, Ταχύτητα  και Συνέπεια

Καθημερινός μας στόχος είναι να μεταφέρουμε ότι είναι για εσάς πολύτιμο με και, έτσι ώστε να είστε ότι η μεταφορά – μετακόμισή σας θα πραγματοποιηθεί με τον καταλληλότερο τρόπο.

Αμπαλάζ Οικοσκευών

Συσκευάζουμε τις οικοσευές σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη μας ότι κατά την μεταφορά θα πρέπει οι συσκευασίες να είναι τέτοιες ώστε να είμαστε απολύτως σίγουροι ότι θα μεταφερθούν με ασφάλεια.

Μετακόμιση με Ανυψωτικό

Διαθέτουμε ανυψωτικό μηχάνημα έτσι ώστε να μεταφέρουμε από τον χώρο σας στο φορτηγό μας και αντίστροφα, όλα τα πράγματά σας, σωστά και με ασφάλεια όπως πρέπει. Έτσι, είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε σε κάθε απαίτηση μεταφοράς.

Μεταφορές Έργων Τέχνης

Μεταφέρουμε με ασφάλεια και με πολύ προσοχή ότι είναι πολύτιμο για εσάς, όπως έργα τέχνης (πίνακες ζωγραφικής, αγαλματίδια, κλπ), δίνοντας πάντα έμφαση στην συσκευασία τους με σκοπό να ταξιδεύουν τα πολύτιμά σας αυτά έργα τέχνης, όπως ακριβώς πρέπει.

Μεταφορές Πιάνων, Αντικών & Χρηματοκιβωτίων

Μεταφέρουμε το πιάνο σας, τις αντίκες σας ή και το χρηματοκιβώτιό σας. Είμαστε πάντα σε θέση να εξυπηρετούμε ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες καλύπτοντας όλες τους τις ανάγκες.

Εξειδικευμένο Αμπαλάζ Γυαλικών

Συσκευάζουμε κάθε γυαλικό σας προϊόν πολύ προσεκτικά και φροντίζουμε να μεταφερθούν με ασφάλεια χωρίς την παραμικρή ύπαρξη απωλειών, όπως σπασίματα, κλπ

Εξειδικευμένο Αμπαλάζ Ρούχων

Όλα σας τα ρούχα (κουστούμια, μπλούζες, παντελόνια, κλπ) συσκευάζονται και αυτά πολύ προσεκτικά χωρίς να τσαλακώνονται και μεταφέρονται άθικτα στον προορισμό τους.

Λύσιμο / Τοποθέτηση Επίπλων &  Ηλεκτρονικών Συσκευών

Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα το λύσιμο αλλά και την τοποθέτηση όλων των επίπλων και των ηλεκτρικών σας συσκευών, πριν και μετά την μεταφορά τους.

Εγκατάσταση & Απεγκατάσταση Κλιματιστικών

Εγκατάσταση και απεγκατάσταση των κλιματιστικών σας (πριν και μετά την μεταφορά τους), εύκολα και υπεύθυνα. Γλυτώστε από περιττό κόπο, χρόνο και περεταίρω έξοδα.

Ασφάλιση όλων των Μεταφορών σας

Όλες οι μεταφορές που πραγματοποιούνται μέσω της εταιρίας μας ασφαλίζονται. Αυτό σημαίνει πως οτιδήποτε και αν συμβεί κατά την μεταφορά, σας αποζημιώνουμε άμεσα και με συνέπεια!

Εδρεύουμε στην Χαλκίδα, και δραστηριοποιούμαστε σε ολόκληρη την Εύβοια αλλά και την Ελλάδα. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.

Χάρτης

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΥΒΟΙΑ

 - 

ΑΣΦΑΛΗΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΧΑΛΚΙΔΑ

 - 

ΑΣΦΑΛΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑ

 - 

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΜΕ ΑΝΥΨΩΤΙΚΟ ΧΑΛΚΙΔΑ

 - 

ΑΝΥΨΩΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΧΑΛΚΙΔΑ

 - 

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΟΙΚΟΣΚΕΥΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑ

 - 

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑ

 - 

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΠΙΑΝΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑ

 - 

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΝΤΙΚΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑ

 - 

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑ

 - 

ΑΜΠΑΛΑΖ ΟΙΚΟΣΚΕΥΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑ

 - 

ΑΜΠΑΛΑΖ ΓΥΑΛΙΚΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑ

 - 

ΑΜΠΑΛΑΖ ΡΟΥΧΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑ

 - 

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑ

 - 

ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑ

 - 

ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΧΑΛΚΙΔΑ

 - 

ΦΟΡΤΗΓΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΧΑΛΚΙΔΑ

 - 

ΑΝΥΨΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΧΑΛΚΙΔΑ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  24ωρο
 • Τρίτη
  24ωρο
 • Τετάρτη
  24ωρο
 • Πέμπτη
  24ωρο
 • Παρασκευή
  24ωρο
 • Σάββατο
  24ωρο
 • Κυριακή
  24ωρο