Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση, με καταγωγή από την ΠΟΛΗ, που εμπορευόμαστε μπαχαρικά και βότανα, για περισσότερα από 40 χρόνια. Η αγάπη του κ. Θόδωρου Αβράμογλου , για τα μπαχαρικά τον οδήγησε το 1972 στην ίδρυση της εταιρίας Αβράμογλου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Από την έναρξη της λειτουργίας της, η εταιρία κατάφερε να καθιερωθεί στις συνειδήσεις των πελατών της σαν μια αξιόπιστη εταιρία εμπορίας μπαχαρικών και βοτάνων στη Θεσσαλονίκη. Μετέπειτα με την συμβολή του υιού του, ΒΑΣΙΛΗ ΑΒΡΑΜΟΓΛΟΥ η εταιρία μας αναβαθμίστηκε και πλέον έχει γίνει γνωστή σε όλη την Ελλάδα.

Η εταιρία Αβράμογλου στα πλαίσια της αναβάθμισης της γκάμας των προϊόντων της αλλά και του εκσυγχρονισμού της λειτουργίας της προχώρησε αρχικά στη προσθήκη νέων προϊόντων όπως συμπληρώματα διατροφής, βιταμίνες και άλλα και στην δημιουργία ενός σύγχρονου ηλεκτρονικού καταστήματος (www.avramoglou.gr) για να εξυπηρετεί το αγαπητό πελατολόγιο της, συνεχώς και όλο το 24ώρο.

Η ευελιξία της εμπορικής της πολιτικής σε συνδυασμό με τα νέα προϊόντα τα οποία εισήγαγε στην Ελληνική αγορά έδωσαν μια νέα δυναμική στην εταιρία η οποία συνεχώς αναπτύσσεται σε περισσότερους τομείς οι οποίοι σχετίζονται με φυσικά βιολογικά προϊόντα, τα οποία βοηθούν σε κάθε λογής πάθηση και προσφέρουν μακροζωία.

Στην εταιρία Αβράμογλου δεν εμπορευόμαστε μόνο προϊόντα, αλλά σας συμβουλεύουμαι με την πολύχρονη εμπειρία μας στον χώρο βοτάνων, για προιόντα που βοηθούν στην καλή υγεία σας.

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΒΟΤΑΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

SUPERFOODS ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΒΑΜΜΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΦΥΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΜΕΙΓΜΑΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΒΟΤΑΝΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

SUPERFOODS ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΒΑΜΜΑΤΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΦΥΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΜΕΙΓΜΑΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  ----
 • Τρίτη
  ----
 • Τετάρτη
  ----
 • Πέμπτη
  ----
 • Παρασκευή
  ----
 • Σάββατο
  ----
 • Κυριακή
  ----