Παροχή Υπηρεσιών

ACCOUNTANTS BOGRAKOS - ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Γαλαξιδίου 2 & 25ης Μαρτίου 17, Πειραιάς, Αττικής, 18543

2104200830, 2104200803

tax-bograkos.gr

  • facebook
  • twitter
  • googleplus
  • linkedin
  • instagram
  • tripadvisor

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΙΑΣ

Hμέρα Ωράριο
Δευτέρα
Τρίτη
Τετάρτη
Πέμπτη
Παρασκευή
Σάββατο
Κυριακή

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η εταιρεία "ACCOUNTANTS BOGRAKOS" με υπεύθυνο τον Πέτρο Μπογράκο δραστηριοποιείται στο χώρο της παροχής λογιστικών, φορολογικών υπηρεσιών τα τελευταία είκοσι χρόνια, με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και κυρίως αποτελεσματικότητα.

Η εταιρεία ξεκίνησε από την Νίκαια, (ΛΑΚΩΝΙΑΣ 154-159) όπου έχει την έδρα της ακόμη, έχοντας σκοπό να αλλάξει τον συνήθη τρόπο λειτουργίας του παραδοσιακού λογιστικού-φοροτεχνικού γραφείου.

Το αυστηρά επιλεγμένο προσωπικό, (πτυχιούχους Οικονομικών Πανεπιστημίων στην πλειοψηφία τους) η οργάνωση και τα πρότυπα των εργασιών μας, είναι οι βάσεις που στηριζόμαστε για να εξασφαλίσουμε το ποιοτικό αποτέλεσμα που χρειάζονται σήμερα όλες οι επιχειρήσεις.

Βασικό μας πλεονέκτημα είναι η προσωπική επαφή με τους πελάτες και η στενή συνεργασία μαζί τους.

Συνεχής μας προσπάθεια: να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες, και έτσι δημιουργήσαμε ένα νέο χώρο (25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 17 & ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ 2 – ΠΕΙΡΑΙΑΣ) όπου μέσα σε ένα ζεστό, φιλικό και άνετο περιβάλλον, διευρύναμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας, αφουγκραζόμενοι τις σύγχρονες έντονα ανταγωνιστικές και μεταβαλλόμενες οικονομικές συνθήκες, αλλά και για να ανταπεξέλθουμε στις διευρυμένες και συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των πελατών μας.

Για το μέλλον, προβλέπουμε περαιτέρω ποιοτική και ποσοτική βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών για όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε τα τελευταία 20 χρόνια, αφού οδηγός μας είναι η πλήρη συνείδηση της σοβαρότητας του επαγγέλματος μας, αντιμετωπίζοντας προσεκτικά και υπεύθυνα όλους τους πελάτες μας ανεξάρτητα το μέγεθος τους.

ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ.

ΠΑΡΟΧΕΣ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

-

ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

-

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

-

ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

-

ACCOUNTANS BOGRAKOS ΠΕΙΡΑΙΑΣ