Η εταιρεία "ACCOUNTANTS BOGRAKOS" με υπεύθυνο τον Πέτρο Μπογράκο δραστηριοποιείται στο χώρο της παροχής λογιστικών, φορολογικών υπηρεσιών τα τελευταία είκοσι χρόνια, με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και κυρίως αποτελεσματικότητα.

Η εταιρεία ξεκίνησε από την Νίκαια, (ΛΑΚΩΝΙΑΣ 154-159) όπου έχει την έδρα της ακόμη, έχοντας σκοπό να αλλάξει τον συνήθη τρόπο λειτουργίας του παραδοσιακού λογιστικού-φοροτεχνικού γραφείου.

Το αυστηρά επιλεγμένο προσωπικό, (πτυχιούχους Οικονομικών Πανεπιστημίων στην πλειοψηφία τους) η οργάνωση και τα πρότυπα των εργασιών μας, είναι οι βάσεις που στηριζόμαστε για να εξασφαλίσουμε το ποιοτικό αποτέλεσμα που χρειάζονται σήμερα όλες οι επιχειρήσεις.

Βασικό μας πλεονέκτημα είναι η προσωπική επαφή με τους πελάτες και η στενή συνεργασία μαζί τους.

Συνεχής μας προσπάθεια: να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες, και έτσι δημιουργήσαμε ένα νέο χώρο (25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 17 & ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ 2 – ΠΕΙΡΑΙΑΣ) όπου μέσα σε ένα ζεστό, φιλικό και άνετο περιβάλλον, διευρύναμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας, αφουγκραζόμενοι τις σύγχρονες έντονα ανταγωνιστικές και μεταβαλλόμενες οικονομικές συνθήκες, αλλά και για να ανταπεξέλθουμε στις διευρυμένες και συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των πελατών μας.

Για το μέλλον, προβλέπουμε περαιτέρω ποιοτική και ποσοτική βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών για όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε τα τελευταία 20 χρόνια, αφού οδηγός μας είναι η πλήρη συνείδηση της σοβαρότητας του επαγγέλματος μας, αντιμετωπίζοντας προσεκτικά και υπεύθυνα όλους τους πελάτες μας ανεξάρτητα το μέγεθος τους.

ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ.

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

 - 

ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

 - 

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

 - 

ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

 - 

ACCOUNTANS BOGRAKOS ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  ----
 • Τρίτη
  ----
 • Τετάρτη
  ----
 • Πέμπτη
  ----
 • Παρασκευή
  ----
 • Σάββατο
  ----
 • Κυριακή
  ----