Η ADMATE HELLAS ιδρύθηκε το 1976 με την μορφή ατομικής εταιρείας (ΑΓΓ. Μ. ΦΩΤΑΚΗ) με κύριο αντικείμενο εργασιών την διανομή, συντήρηση και επισκευή μηχανών γραφείου. Από το 1981 αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά τον Ιαπωνικό οίκο ADM Corporation. H εταιρεία μας, είναι πρωτοπόρος στον χώρο των μηχανών γραφείου. Τα κύρια προϊόντα που διανέμει και συντηρεί η εταιρεία μας είναι: Φορολογικά Ταμειακά Συστήματα, Μηχανές Καταμέτρησης Χαρτονομισμάτων & Κερμάτων, Ανιχνευτές Γνησιότητας Χαρτονομισμάτων, συστήματα προτεραιότητας, συστήματα χρονοπαρουσίας, Ηλεκτρονικοί Ζυγοί, Καταστροφείς Εγγράφων, Εφαρμογές-Προγράμματα Λιανικής Πώλησης για όλες τις Επιχειρήσεις, κ.α.

Κτιριακές Εγκαταστάσεις

Διαθέτουμε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 1,000 τ.μ, τεσσάρων (4) ορόφων, οι οποίες αποτελούν τη βάση ανάπτυξης της εταιρείας μας.

Σχεδιασμός

Η διαδικασία λήψης αποφάσεων σχετικά με το μελλοντικό σχεδιασμό της επιχείρησης γίνεται με γνώμονα την τεχνολογική εξέλιξη και τις οικονομικές συνθήκες.

Τεχνογνωσία

Η τεχνογνωσία που έχει αναπτυχθεί με βάση την μακρόχρονη εμπειρία, μας δίνει την δυνατότητα επέκτασης και δημιουργίας μίας μεγάλης γκάμας προϊόντων που υποστηρίζονται μοναδικά από την κάθετα οργανωμένη επιχείρηση μας. Η εταιρεία μας διαθέτει τμήμα ανάπτυξης νέων συστημάτων – τεχνολογιών στο χώρο των ταμειακών συστημάτων και μηχανών αυτοματισμού γραφείου.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η εταιρεία μας αντιπροσωπεύει και θα διανέμει αποκλειστικά τις Φορολογικές Ταμειακές Μηχανές των παγκοσμίου φήμης Οίκων, 3i Ιταλίας & INCOTEX Βουλγαρίας καθώς και των Ταμειακών με την επωνυμία μας ADMATE. Στο χώρο των μηχανών καταμέτρησης χαρτονομισμάτων, αντιπροσωπεύουμε τους οίκους KOBELL ENGLAND Ltd, ROYAL Technologies Co Ltd, Double Power Electronics Co Ltd. & MONEYSCAN. Επίσης τους Αυστριακούς οίκους GBS gmbh, MULTICASH gmbh, τον Γερμανικό οίκο PROCOIN gmbh και τον γερμανικό Οίκο CASHDNA στο χώρο των μηχανών καταμέτρησης και διαχωρισμού κερμάτων EURO. Παράλληλα, η εταιρεία ήρθε σε συμφωνία για την αποκλειστική αντιπροσώπευση των εταιρείων MOTEX Κορέας και EPELSA Ισπανίας, στο χώρο των ζυγιστικών συστημάτων.

Δίκτυο διανομής

Στο δίκτυο διανομής εντάσσονται περισσότεροι από 300 Αντιπρόσωποι σε όλη την Ελλάδα. Εάν θέλετε και εσείς να γίνετε μέλος του δικτύου, επικοινωνήστε μαζί μας.

Επισκευή & συντήρηση

Διαθέτουμε τμήμα service σε χώρο 170 τ. μέτρων, με εξειδικευμένους τεχνικούς καθώς και πλήρη σειρά ανταλλακτικών για όλα τα μηχανήματα που αντιπροσωπεύουμε.

After Sales Service

Αποτελεί δέσμευση για την εταιρεία μας, καθώς μεγάλο μέρος της προσπάθειας ανάπτυξης και αύξησης των πωλήσεων οφείλεται στην τεχνική υποστήριξη που παρέχουμε.

Video

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΗ DP6500 Ε VC ME MICROSD

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΖΥΓΑΡΙΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΚΕΡΜΑΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΠΛΑΣΤΩΝ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ POS ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

BARCODES ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

SCANNER ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΑΡΙΘΜΟΜΗΧΑΝΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  08:30 - 16:15
 • Τρίτη
  08:30 - 16:15
 • Τετάρτη
  08:30 - 16:15
 • Πέμπτη
  08:15 - 16:15
 • Παρασκευή
  08:15 - 16:15
 • Σάββατο
  09:30 - 13:30
 • Κυριακή
  ----