Καλωσορίστε στην Αφοί Καραμήτσιου, τον προορισμό σας για όλες τις ανάγκες σας σε δάπεδα στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Ειδικευόμαστε στην παροχή μιας μεγάλης ποικιλίας λύσεων δαπέδων για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους που ενισχύουν την ομορφιά και τη λειτουργικότητα του χώρου σας.

Με πολυετή εμπειρία στο εμπόριο δαπέδων, προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες τόσο των οικιακών χώρων όσο και των επαγγελματικών. Είτε ψάχνετε για δάπεδα laminate, πλαστικά δάπεδα, PVC δάπεδα για οικιακή ή επαγγελματική χρήση, πλακίδια PVC, πλακίδια LVT, είτε επαγγελματικές και οικιακές μοκέτες, έχουμε τις ιδανικές λύσεις δαπέδων για εσάς.

Στην Αφοί Καραμήτσιου, κατανοούμε ότι η επιλογή του σωστού δαπέδου είναι κρίσιμη για τη δημιουργία της επιθυμητής ατμόσφαιρας και στυλ. Η εξειδικευμένη ομάδα μας είναι έτοιμη να σας βοηθήσει να επιλέξετε τα ιδανικά υλικά δαπέδου που ταιριάζουν στην αισθητική σας, στις απαιτήσεις σας και στον προϋπολογισμό σας. Προμηθευόμαστε τα προϊόντα μας από αξιόπιστους κατασκευαστές που είναι γνωστοί για την ποιότητα, την αντοχή και τη σχεδιαστική ευελιξία τους.

Η ικανοποίηση του πελάτη είναι η ανώτερη προτεραιότητά μας και προσπαθούμε να παρέχουμε εξαιρετική εξυπηρέτηση από την αρχή έως το τέλος. Από την επιλογή προϊόντων μέχρι την επαγγελματική εγκατάσταση, η ομάδα μας εξασφαλίζει μια άψογη και απαλλαγμένη από προβλήματα εμπειρία. Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή λύσεων δαπέδων που θα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας και θα μεταμορφώνουν τον χώρο σας σε ένα εντυπωσιακό και λειτουργικό περιβάλλον.

Επισκεφθείτε το κατάστημά μας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για να εξερευνήσετε την εκτεταμένη γκάμα επιλογών δαπέδων και να λάβετε προσωποποιημένη καθοδήγηση από τους ειδικούς μας. Είτε ανακαινίζετε το σπίτι σας είτε ξεκινάτε ένα εμπορικό έργο, η Αφοί Καραμήτσιου είναι εδώ για να σας παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών.

ΜΕ ΕΔΡΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΔΑΠΕΔΑ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 - 

ΕΜΠΟΡΙΟ ΔΑΠΕΔΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 - 

ΔΑΠΕΔΑ LAMINATE ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 - 

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 - 

ΔΑΠΕΔΑ PVC ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 - 

ΔΑΠΕΔΑ PVC ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 - 

ΔΑΠΕΔΑ PVC ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 - 

ΠΛΑΚΙΔΙΑ PVC ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 - 

ΠΛΑΚΙΔΙΑ LVT ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 - 

ΜΟΚΕΤΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 - 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΚΕΤΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 - 

ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΜΟΚΕΤΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 - 

ΔΑΠΕΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΕΜΠΟΡΙΟ ΔΑΠΕΔΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΔΑΠΕΔΑ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

 - 

ΕΜΠΟΡΙΟ ΔΑΠΕΔΩΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή
Κλειστό

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  08:30 - 15:00
 • Τρίτη
  08:30 - 15:00
 • Τετάρτη
  08:30 - 15:00
 • Πέμπτη
  08:30 - 15:00
 • Παρασκευή
  08:30 - 15:00
 • Σάββατο
  08:30 - 13:30
 • Κυριακή
  Κλειστό