Η εταιρεία Agosto με μεγάλη εμπειρία και γνώση στον χώρο του υφάσματος επιπλώσεων, κουρτίνας και ταπετσαρίας σας προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις διακόσμησης, άψογης αισθητικής για την δημιουργία ή την ανακαίνιση του προσωπικού ή του επαγγελματικού σας χώρου. Με μία μεγάλη συλλογή υλικών για τον χώρο σας, με λύσεις προσαρμοσμένες στο προσωπικό στυλ κάθε σπιτιού εξυπηρετούμε απόλυτα τις ανάγκες σας, ικανοποιώντας και τα πιο απαιτητικά γούστα.

H Εταιρεία Agosto Curtains υποστηρίζει καθετοποιημένα όλο το φάσμα κατασκευής – τοποθέτησης επαγγελματικού εξοπλισμού με μία ευρεία γκάμα κουρτινών και υφασμάτων υψηλής ποιότητας και αυστηρών προδιαγραφών. Είναι μία από τις πιο υποσχόμενες και ταχύτατα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Θεσσαλονίκη καθώς συνδυάζει τεχνογνωσία, αξιοπιστία, ποιότητα, ευελιξία και οικονομικές λύσεις, διατηρώντας ταυτόχρονα σταθερές και αναλλοίωτες τις αρχές της για ειλικρινή αντιμετώπιση και σεβασμό των απαιτήσεων του κάθε πελάτη.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Η άμεση και πολυετή επαφή μας με τον τομέα των ξενοδοχείων στην θεσσαλονίκη καθιστούν την Agosto Curtains εκ των κορυφαίων του είδους της βλέποντας και μόνο τον αριθμό των ξενοδοχειακών μονάδων που μας εμπιστεύτηκαν συνεχόμενες εισαγωγές νέων υφασμάτων αποτελούν τροχοπέδη για την ενημερωμένη γκάμα σχεδίων.

Υφάσματα

Μια τεράστια συλλογή υφασμάτων επιπλώσεων από βελούδινα έως δερματινα μπορεί να καλύψει τις νέες τάσεις διακόσμησης όλων των χώρων του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου.

Κουρτίνες

Υφάσματα κουρτινών σε ποικιλία υλικών (λινά, πολυεστερικά, βαμβακερά, μεταξωτά κ.α) και σε μεγάλες επιλογές σχεδίων και χρωμάτων. Μεγάλη επιλογή υφασμάτων μέσα από μία διαρκώς ενημερωμένη γκάμα.

Ταπετσαρίες τοίχου

Με μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων, υλικών και χρωματικών επιλογών η ταπετσαρίες τοίχου αποτελούν ένα εύκολο και μοντέρνο τρόπο επένδυσης των τοίχων για όλους τους χώρους του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου.

Συστήματα σκίασης

Μοντέρνα ξύλινα στοράκια με κορυφαία ποιότητα και αισθητική. Ρολοκουρτίνες (roller) σε μεγάλη ποικιλία υφασμάτων σε οριζόντια ή κάθετη έκταση.

Ξενοδοχειακός εξοπλισμός

Καλύπτουμε όλες τις ανάγκες ιματισμού ξενοδοχείων σε υφάσματα, κουρτίνες, κουρτίνες συσκότισης (black out), σεντόνια, μαξιλαροθήκες, παπλώματα, τραπεζομάντιλα, πετσέτες καθώς και πλήρη εξοπλισμό συνεδριακών χώρων σε χονδρική πώληση.

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΩΣΕΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΩΣΕΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΒΕΛΟΥΔΙΝΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΩΣΕΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΚΟΥΡΤΙΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΛΙΝΕΣ ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΙΚΕΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΒΑΜΒΑΚΕΡΕΣ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΣΥΣΚΟΤΙΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΤΟΙΧΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΞΥΛΙΝΑ ΣΤΟΡΑΚΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΡΟΛΟΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΗΛΑ ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΚΟΥΡΤΙΝΟΒΕΡΓΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΜΑΞΙΛΑΡΟΘΗΚΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  ----
 • Τρίτη
  ----
 • Τετάρτη
  ----
 • Πέμπτη
  ----
 • Παρασκευή
  ----
 • Σάββατο
  ----
 • Κυριακή
  ----