Εμείς στην ελληνική εταιρεία ΑΓΡΟΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ Ο.Ε. AgroEcoSystem διαθέτοντας καταρτισμένους γεωπόνους έχουμε προχωρήσει στην δημιουργία νέων συνθέσεων, ως βοηθητικών μέσων της ανάπτυξης των φυτών, με την μορφή οργανικών αλουμινοπυριτικών συμπλόκων.

Αυτό αποτελεί μια νέα καινοτόμο προσέγγιση διαχείρισης των αγρο-οικοσυστημάτων. Τα σύμπλοκα αυτά έχουν σύνθετο τρόπο δράσης, μετέχουν στην φυσιολογία των φυτών ως αλουμινοπυριτικές δομές (άμορφου φυσικού αργιλούχου πυριτίου και κλινοπτιλολίθου). Αυτές οι δομές, έχουν σχεδιαστεί ως φορείς φυσικών οργανικών παραγόντων (βιταμινών, οργανικών οξέων, και ιχνοστοιχείων). Οι διαστάσεις των μικροδομών είναι 5-15μ.

Οι συνθέσεις αυτές ενισχύουν την άμυνα των φυτών. Συμβάλλουν στον σχηματισμό μηχανικών εμποδίων, κυρίως μέσω της ανάπτυξης παχύτερων κυτταρικών τοιχωμάτων με προσρόφηση άμορφου πυριτίου και προάγουν (διεγείρουν και μετέχουν) στην σύνθεση αμυντικών ενώσεων των φυτών, όπως φυτοαλεξινών, αντιοξειδωτικών και φλαβονοειδών, που αποτελούν και ποιοτικά χαρακτηριστικά των καρπών και των φρούτων.

Τα νέα καινοτόμα γεωργικά προϊόντα μας ονομάζονται BIOSHELL και είναι μέσα διαχείρισης προβλημάτων προστασίας και καταπόνησης των φυτών με μοναδικό φυσικό τρόπο δράσης. Τα προϊόντα αυτά είναι σύμπλοκα ορυκτών κρυσταλλικών δομών με φυσικούς οργανικούς παράγοντες. Επιτρέπεται η χρήση τους στην βιολογική γεωργία και πολλά από τα συστατικά τους είναι εδώδιμα. Κάθε σκεύασμα έχει τη δική του ταυτότητα με στοχοποιημένη δράση που οφείλεται στην ειδική του σύνθεση (κυρίως των οργανικών παραγόντων). Είναι Ελληνικά προϊόντα που αναπτύχθηκαν στα πλαίσια μιας μακροχρόνιας έρευνας με σκοπό: Την ενίσχυση της άμυνας των φυτών, την βελτίωση του βιο-δυναμικού του εδάφους, την διαχείριση εδαφογενών παθογόνων και την ενίσχυση της δράσης προϊόντων θρέψης και φυτοπροστασίας. Παράλληλα προάγουν την ευρωστία των φυτών, και είναι παράγοντες αντι-stress.

Η εταιρεία μας εδρεύει στην Νέα Μουδανιά Θεσσαλονίκης.

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ

 - 

ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ

 - 

ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ

 - 

ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ

 - 

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ

 - 

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ

 - 

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ

 - 

ΠΡΟΙΟΝΤΑ BIOSHELL ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ

 - 

ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΦΥΤΩΝ ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή
Κλειστό

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  08:00 - 15:00
 • Τρίτη
  08:00 - 15:00
 • Τετάρτη
  08:00 - 15:00
 • Πέμπτη
  08:00 - 15:00
 • Παρασκευή
  08:00 - 15:00
 • Σάββατο
  09:00 - 14:00
 • Κυριακή
  Κλειστό