Σε μια από τις πιο όμορφες ακρογιαλιές που βρέχει η θάλασσα του Βόρειου Αιγαίου, στη μοναδική Μήθυμνα ή αλλιώς Μόλυβο στο νησί της Λέσβου,  είναι χτισμένο το ξενοδοχειακό συγκρότημα «ΑΚΤΗ» . Η αμφιθεατρική του τοποθεσία χαρίζει στον επισκέπτη υπέροχα ηλιοβασιλέματα και απρόσκοπτη θέα προς τη θάλασσα.

Το ξενοδοχείο αποτελείται από δύο κτήρια δυναμικότητας 30 δωματίων , δύο εξωτερικές πισίνες, ένα pool bar και ένα εστιατόριο. Περιτριγυρίζεται από ελαιώνα, κήπους με διάφορα δέντρα και λουλούδια . Υπάρχουν τέσσερις κατηγορίες δωματίων που μπορούν να ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των επισκεπτών. Τα δωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα με τελευταίας τεχνολογίας τηλεόρασεις plasma 32’’ , ψυγείο, κλιματιστικό inventer, τηλέφωνο, προιόντα ατομικής περιποίησης, παντόφλες, ενώ τα δίχωρα διαμερίσματα διαθέτουν κουζίνα και έξτρα χώρο καθιστικού.

Το ξενοδοχείο ΑΚΤΗ  συμμετέχει στα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού του Ο.Α.Ε.Δ , Αγροτικής εστίας Ο.Π.Ε.Κ.Α  & Τουρισμός Για Όλους, τα οποία δίνουν τη δυνατότητα δωρεάν διακοπών ή συμμετοχή 50% των δικαιούχων ανάλογα με το πρόγραμμα.

Από το 2019 το ΑΚΤΗ έχει πιστοποιηθεί ως ξενοδοχείο φιλικό προς τα ζώα συντροφιάς, παρέχοντας στους ιδιοκτήτες τους καθώς και στα ίδια άνετες διακοπές χωρίς περιορισμούς.  ‘Ολη η λειτουργία του ξενοδοχείου στηρίζεται πάνω στη φιλοσοφία ‘Think Green” και στην προστασία της φύσης, προτρέποντας τους πελάτες του να υιοθετήσουν ένα πιο οικολογικό και ‘’πράσινο ‘ τρόπο διακοπών. Πιστοποιημένο με τα σήματα ‘Green Key και “Bike Friendly” , το ΑΚΤΗ δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του όχι μόνο να χαρούν τις διακοπές μέσα στη φύση αλλά και να φροντίσουν γι αυτήν

Μια από τις κορυφαίες παροχές του ΑΚΤΗ είναι και η κουζίνα του με τοπικές συνταγές και πιάτα που χαρακτηρίζουν τη λεσβιακή νησιώτική κουζίνα. Με πρώτες ύλες από τα περιβόλια της περιοχής αλλά και το δικό του μικρό λαχανόκηπο, φρούτα από τα δέντρα των κήπων του, ελαιολαδο και ελιές από τον ελαιώνα του, παρασκευάζονται τα πιάτα που προσφέρονται στο εστιατόριο του καταλύματος το οποίο είναι πιστοποιημένο με τα σήματα ‘ελληνικού Πρωινού ‘’ και “We Do Local” .

Στο ΑΚΤΗ οι επισκέπτες  απολαμβάνουν την οικογενειακή ατμόσφαιρα, τη φύση και τον πλούτο της λεσβιακής γαστρονομίας.

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΗΘΥΜΝΑ

 - 

ΔΙΧΩΡΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΜΗΘΥΜΝΑ

 - 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕ ΠΙΣΙΝΑ ΜΗΘΥΜΝΑ

 - 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕ POOL BAR ΜΗΘΥΜΝΑ

 - 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΜΗΘΥΜΝΑ

 - 

ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΜΗΘΥΜΝΑ

 - 

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΚΗΠΟ ΜΗΘΥΜΝΑ

 - 

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΠΙΣΙΝΑ ΜΗΘΥΜΝΑ

 - 

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΗΘΥΜΝΑ

 - 

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΜΕ WIFI ΜΗΘΥΜΝΑ

 - 

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΗΘΥΜΝΑ

 - 

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΘΕΑ ΜΗΘΥΜΝΑ

 - 

HOTEL MYTHIMNA

 - 

TWO ROOM APARTMENTS MYTHIMNA

 - 

HOTEL WITH POOL MYTHIMNA

 - 

HOTEL WITH POOL BAR MYTHIMNA

 - 

HOTEL WITH RESTAURANT MYTHIMNA

 - 

FULLY EQUIPPED APARTMENTS MYTHIMNA

 - 

APARTMENTS WITH GARDEN MYTHIMNA

 - 

APARTMENTS WITH POOL MYTHIMNA

 - 

APARTMENTS WITH KITCHEN MYTHIMNA

 - 

APARTMENTS WITH WIFI MYTHIMNA

 - 

APARTMENTS WITH BALCONY MYTHIMNA

 - 

APARTMENTS WITH A VIEW MYTHIMNA

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή
Ανοιχτό

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  06:00 - 00:00
 • Τρίτη
  06:00 - 00:00
 • Τετάρτη
  06:00 - 00:00
 • Πέμπτη
  06:00 - 00:00
 • Παρασκευή
  06:00 - 00:00
 • Σάββατο
  06:00 - 00:00
 • Κυριακή
  06:00 - 00:00