Το συνεργείο μας προσφέρει επισκευές αυτοκινήτων, προσαρμογή σωμάτων, βάψιμο και πολλά άλλα. Εάν έχετε στο μυαλό σας κάποιο σχέδιο για το αυτοκίνητο σας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να το κάνετε πραγματικότητα. Προσφέρουμε επίσης μια υπηρεσία ρυμούλκησης και ένα μέρος που μπορείτε να αφήσετε το όχημά σας 24 ώρες το εικοσιτετράωρο εκτός των ωρών λειτουργίας μας.

Για πολλούς ανθρώπους, το αυτοκίνητό τους είναι σαν μέρος της οικογένειας. Γι'αυτό δίνουμε μεγάλη προσοχή και είμαστε υπερήφανοι για τη δουλειά που κάνουμε. Το προσωπικό μας διαθέτει πολυετή εμπειρία σε υψηλής ποιότητας επισκευής αυτοκινήτων και αφιερώνεται, κάνοντας ένα βήμα παραπάνω, να εξασφαλίσει τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και σε συνδυασμό αυτών των δύο η ικανοποίηση σας θα είναι εγγυημένη. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα πάρετε πίσω το αυτοκίνητό σας, γρήγορα και έτοιμο να βγει με ασφάλεια στο δρόμο γιατί αυτό είναι πάντα και από τις πρώτες μας προτεραιότητες.

Είμαστε μια εταιρεία που παρέχει βαφές αυτοκινήτων και υπηρεσίες επισκευής αυτοκινήτων. Για μας, οι πελάτες μας έρχονται πρώτοι.Είμαστε υπερήφανοι για πολλά χρόνια εμπειρίας μας και την αφοσίωσή μας στους πελάτες μας. Η πείρα μας εγγυάται ατομική φροντίδα. Κατανοώντας την αξία που έχει το κάθε αυτοκίνητο σε κάθε πελάτη μας, δουλεύουμε σκληρά για να διασφαλίσουμε ότι η εργασία μας γίνετε με ακρίβεια και επαγγελματισμό.

Επισκευές Αυτοκινήτων

Δεν καλύπτουμε μόνο τις συγκεκριμένες σας ανάγκες για την επισκευή του αυτοκινήτου, είμαστε επίσης σε θέση να σας προσφέρουμε και επαγγελματικές συμβουλές για την σωστή επιλογή και διαχείριση του αυτοκινήτου σας. Για όλους τους τύπους αυτοκινήτων, έχουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία να σας παρέχουμε την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών που είναι διαθέσιμη. Αναλαμβάνουμε τα πάντα, από την επισκευή dings, την ευθυγράμμιση μετάλλου, την εξάλειψη σκουριάς, την επισκευή βαθουλωμάτων μέχρι και την αντικατάσταση βασικών ή ειδικών ανταλλακτικών.

Βάψιμο Αυτοκινήτων

Υιοθετούμε πολλές διαφορετικές μεθόδους για το βάψιμο του οχήματός σας. Χρησιμοποιούμε υψηλής ποιότητας βαφής αυτοκινήτων που είναι διαθέσιμη σε χιλιάδες χρώματα, τα οποία κυμαίνονται από υψηλής ποιότητας σμάλτο μέχρι στρώση βάσης / βερνικιού από ουρεθάνη. Προσφέρουμε την ποιότητα βαφής αυτοκινήτων που επιθυμείτε σε τιμή που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά.

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ

 - 

ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ

 - 

ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ

 - 

ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ

 - 

SERVICE ΑΘΗΝΑ

 - 

SERVICE ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ

 - 

SERVICE ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ

 - 

SERVICE ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΘΗΝΑ

 - 

SERVICE ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ

 - 

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ

 - 

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ

 - 

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ

 - 

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ

 - 

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ

 - 

SERVICE Ι.Χ. ΑΘΗΝΑ

 - 

SERVICE Ι.Χ. ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ

 - 

ΓΕΝΙΚΟ SERVICE ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΓΕΝΙΚΟ SERVICE ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ

 - 

ΓΕΝΙΚΟ SERVICE ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ

 - 

ΓΕΝΙΚΟ SERVICE Ι.Χ. ΑΘΗΝΑ

 - 

ΓΕΝΙΚΟ SERVICE Ι.Χ. ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ

 - 

ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ Ι.Χ. ΑΘΗΝΑ

 - 

ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ Ι.Χ. ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ

 - 

ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ Ι.Χ. ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή
Κλειστό

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  08:00 - 21:00
 • Τρίτη
  08:00 - 21:00
 • Τετάρτη
  08:00 - 21:00
 • Πέμπτη
  08:00 - 21:00
 • Παρασκευή
  08:00 - 21:00
 • Σάββατο
  08:00 - 15:00
 • Κυριακή
  ----