Από το 1957, σας προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες υψηλών απαιτήσεων στον καθαρισμό της πιο απλής μοκέτας ή του πιο ακριβού χειροποίητου χαλιού σας.

Με ένα τηλέφωνο, η εταιρία μας βρίσκεται στο χώρο σας για την παραλαβή των χαλιών σας την ημέρα και την ώρα που σας βολέυει και τα επιστρέφει σε χρόνο της προτίμισή σας. Το έμπειρο προσωπικό μας, μπορεί να σας απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία σας και να σας κατατοπίσει για τις υπηρεσίες μας.

Η κατασκευαστική μας εμπειρία πάνω στα χειροποίητα χαλιά μας κάνει τους πιο εξιδεικευμένους του χώρου μας. Έτσι μπορείτε να εμπιστευτείτε σε εμάς κάθε τύπου χαλιού (ακόμα και τα μεταξωτά σας χαλιά).

Για πλύσιμο, καθάρισμα, στεγνό καθάρισμα, επιδιόρθωση 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ

Το κάθε χαλί που έρχεται στο χώρο μας είναι μοναδικό, γιατί είναι ιδιαίτερη η ποιότητα και οι ανάγκες του. Γι' αυτό απαιτήτε ειδικευμένος και όχι γενικευμένος τρόπος καθαρισμού. Έτσι η πολυετή πείρα μας, μας καθιστά ειδικούς για τα χαλία σας.

Το έμπειρο προσωπικό μας χρησιμοποιόντας τα απαραίτητα μηχανήματα που απαιτούνται (ηλεκτρικές βούρτσες καθαρίσμου χαλιών, περιστροφικός στηπτήρας στεγνωτήρια χαλιών) και τα βιολογικά - αντιαλεργικά απορριπαντικά που σέβονται τα χαλιά σας αλλά και εσάς δίνουν το ιδανικό αποτέλεσμα. Επιπλέον γίνεται στα χαλία σας απολύμανση για προστασία από τα βακτηρίδια, τους μικροοργανισμούς και το σκόρο.

ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΧΑΛΙΩΝ 

Επίσης, υπάρχουν έμπειροι τεχνίτες, οι οποίοι αναλαμβάνουν κάθε τύπου επιδιόρθωση που έχει ανάγκη το χαλί σας για να σας το κάνουμε καινούργιο.

ΦΥΛΑΞΗ ΧΑΛΙΩΝ

Στην εταιρεία μας διαθέτουμε μεγάλο αποθηκευτικό χώρο για την φύλαξη των χαλιών σας σε άριστες συνθήκες, καθώς είναι και ασφαλισμένα από κλοπή και πυρκαγιά.

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΔΙΑΒΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 - 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΧΑΛΙΩΝ ΜΟΚΕΤΩΝ ΔΙΑΒΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 - 

ΠΛΥΣΙΜΟ ΧΑΛΙΩΝ ΜΟΚΕΤΩΝ ΔΙΑΒΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 - 

ΣΤΕΓΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΧΑΛΙΩΝ ΜΟΚΕΤΩΝ ΔΙΑΒΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 - 

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΧΑΛΙΩΝ ΜΟΚΕΤΩΝ ΔΙΑΒΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 - 

ΦΥΛΑΞΗ ΧΑΛΙΩΝ ΜΟΚΕΤΩΝ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΙΑΒΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΧΑΛΙΩΝ ΜΟΚΕΤΩΝ ΔΙΑΒΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΧΑΛΙΩΝ ΜΟΚΕΤΩΝ ΔΙΑΒΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  ----
 • Τρίτη
  ----
 • Τετάρτη
  ----
 • Πέμπτη
  ----
 • Παρασκευή
  ----
 • Σάββατο
  ----
 • Κυριακή
  ----