Στην Alfa auto rent a car έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε οποιοδήποτε όχημα ανάλογα με τις ανάγκες σας και σε συνδυασμό με τις προσιτές μας τιμές μπορείτε να κινηθείτε άνετα και οικονομικά εντός και εκτός Αθηνών.

Η εταιρία μας προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων στην Αθήνα και στην υπόλοιπη Ελλάδα από το 1985. Η γρήγορη και φιλική εξυπηρέτηση είναι το κύριο μέλημα μας καθώς η ικανοποίηση σας είναι η βασική προτεραιότητα της Alfa auto rent a car.

Ο στόλος μας αποτελείται από καινούργια αυτοκίνητα και έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε από ενοικιάσεις μικρών αυτοκινήτων και αυτοκινήτων πόλης έως ενοικιάσεις βαν και πολυτελών αυτοκινήτων στην Αθήνα. Επιπλέον διαθέτουμε αυτόματα και Diesel αυτοκίνητα.

Μπορείτε να επιλέξετε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε, είτε επισκέπτεστε την Αθήνα για λόγους αναψυχής είτε για επαγγελματικούς λόγους και να κινηθείτε με άνεση, ποιότητα και ασφάλεια.

Τα αυτοκίνητα μας ανανεώνονται τακτικά και σε συνδυασμό με το λεπτομερή έλεγχο και τη συνεχή συντήρηση προσφέρουν αξιοπιστία και σιγουριά.

Εάν καταφθάνετε στο Αεροδρόμιο των Αθηνών ή στο λιμάνι του Πειραιά η Alfa auto rent a car με χαρά μπορεί να σας εξυπηρετήσει άμεσα και οικονομικά προσφέροντας ειδικές τιμές για κρατήσεις μέσω διαδικτύου.

Χάρτης

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑ

 - 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑ

 - 

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΜΙΚΡΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑ

 - 

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΛΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

 - 

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΒΑΝ ΓΛΥΦΑΔΑ

 - 

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑ

 - 

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ DIESEL ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΛΦΥΑΔΑ

 - 

CAR HIRE GLYFADA

 - 

AFFORDABLE CAR HIRE GLYFADA

 - 

SMALL CAR HIRE GLYFADA

 - 

CITY CAR HIRE GLYFADA

 - 

VAN HIRE GLYFADA

 - 

AUTOMATIC CAR HIRE GLYFADA

 - 

DIESEL CAR HIRE GLYFADA

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  09:00 - 20:00
 • Τρίτη
  09:00 - 20:00
 • Τετάρτη
  09:00 - 20:00
 • Πέμπτη
  09:00 - 20:00
 • Παρασκευή
  09:00 - 20:00
 • Σάββατο
  09:00 - 18:00
 • Κυριακή
  ----