Η εποχή στην οποία ζούμε  μας οδηγεί στην αναζήτηση  ιδανικών λύσεων με ιδανικές συνθήκες διαμονής στο θέμα της κατοικίας. Η οικονομική κρίση άλλαξε πολύ τα κριτήρια επιλογής μας στην  αγορά ενός νέου διαμερίσματος ή την ανακαίνιση του. Το μεγαλύτερο ποσοστό επιλέγει την ανακαίνιση ενός διαμερίσματος από μια αγορά ενός ακινήτου που στην πραγματικότητα είναι ασύμφορη λόγω των συνεχόμενων φόρων και φυσικά της οικονομικής δυσπραγίας . Για το λόγο αυτό πρέπει να γνωρίζουμε κάποια βασικά πράγματα, ώστε το αποτέλεσμα μετά την ανακαίνιση σπιτιού να είναι ικανοποιητικό τόσο σε οικονομικό όσο και σε αισθητικό επίπεδο ώστε να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας.

Πρώτος και κύριος κανόνας όλων είναι να επιλέξετε έναν συντονιστή για την ανακαίνιση του χώρου σας, δηλαδή να αναθέσετε σε κάποιον που γνωρίζει και είναι μηχανικός να αναλάβει αυτή την δουλειά ή να τη δώσετε συνολικά σε κάποια εταιρεία με την σύναψη ενός συμφωνητικού όπου θα είστε κατοχυρωμένοι ότι όλα θα εκτελεστούν σωστά και όπως τα θέλατε. Σε περιπτώσεις που κάποιοι επιχείρησαν μόνοι τους να διαχειριστούν μια ανακαίνιση κατοικίας το ποσοστό αποτυχίας ήταν αρκετά μεγάλο με το τελικό αποτέλεσμα να έχει τεχνικά λάθη και   να έχει ξεφύγει από τον αρχικό οικονομικό στόχο. Αυτό προκύπτει και είναι λογικό, γιατί η έλλειψη εμπειρίας δεν επιτρέπει την  σωστή διαχείριση των διάφορων εργασιών που έχετε επιλέξει καθώς και την αντιμετώπιση διαφόρων τεχνικών θεμάτων που θα βγουν στην πορεία. Η εταιρεία που θα αναλάβει τη μελέτη, ανακαίνιση ή κατασκευή του χώρου σας, είναι ένας μελλοντικός σας συνεργάτης και βοηθός. Είναι δίπλα σας για να σας διευκολύνει και όχι το ανάποδο.

Η Ι. Φούσκας Τεχνική Κατασκευαστική είναι μία τεχνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στη μελέτη και κατασκευή κτιρίων από το 2001. Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον πολιτικό μηχανικό με αριθμό μητρώου 51045 Ιωάννη Φούσκα, συνεχίζοντας την παράδοση και τηρώντας την ποιότητα της οικογενειακής επιχείρησης από το 1974. Στα έργα της συμπεριλαμβάνονται κατασκευές μονοκατοικιών, διαμερισμάτων, συγκροτημάτων, επαγγελματικών χώρων, καθώς επίσης και πλήρεις ανακαινίσεις.

Η Ι. Φούσκας Τεχνική Κατασκευαστική προτείνει διάφορα πακέτα ανακαίνισης, τα οποία μπορούν να διαμορφώνονται ανάλογα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό, το οποίο απαρτίζεται από Αρχιτέκτονες, Πολιτικούς Μηχανικούς, Μηχανολόγους Μηχανικούς και Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς, θα χαρεί πολύ να βρει μαζί σας την καταλληλότερη λύση για την ανακαίνιση του χώρου σας.

Είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε το αρτιότερο αποτέλεσμα για τις εργασίες που αναλαμβάνουμε. Για εμάς, μόνος στόχος είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας. «Χτίζουμε» σε αυτό, πατώντας πάντα σε γερά θεμέλια.

Χάρτης

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΑΛΑΤΣΙ

 - 

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΠΛΗΡΕΙΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ

 - 

ΠΛΗΡΕΙΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΟΙΚΙΑΣ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙ

 - 

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙ

 - 

ΑΝΑΙΚΑΙΝΙΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙ

 - 

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ

 - 

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΠΑΚΕΤΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ

 - 

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

 - 

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

 - 

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

 - 

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  09:00 - 20:00
 • Τρίτη
  09:00 - 20:00
 • Τετάρτη
  09:00 - 20:00
 • Πέμπτη
  09:00 - 20:00
 • Παρασκευή
  09:00 - 20:00
 • Σάββατο
  09:00 - 20:00
 • Κυριακή
  ----