Εταιρεία

Η Κ.Αναστασίου - Ι.Τσότρας Α.Ε. αποτελεί μία ισχυρή δύναμη στον χώρο των ανταλλακτικών και συνεργείων αρχής γενόμενης ως Κ.Αναστασίου στην εμπορία ανταλλακτικών από το 1982 με συνεχή ανοδική πορεία.

Το 2004 δημιουργήθηκε το εξουσιοδοτημένο συνεργείο Mercedes-Benz στον Ασπρόπυργο Αττικής με ειδίκευση στα Ελαφρά και Βαρέα Οχήματα.

Η πορεία αυτή συνεχίστηκε το 2010 και γινόμαστε Επίσημος Επισκευαστής της Mercedes-Benz Ελλάς με την επωνυμία Κ.Αναστασίου - Ι.Τσότρας Α.Ε.

Από τότε συνεχίζουμε να προσφέρουμε της υπηρεσίες μας με εξειδικευμένο προσωπικό εκπαιδευμένο από την Mercedes-Benz προσθέτοντας το 2014 της ειδίκευση στα Unimog.

Συνεργείο

Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας από την Mercedes-Benz και την πολυετή εμπειρία του βρίσκεται πάντα στην διάθεση σας για την συνεχή απροβλημάτιστη λειτουργία του επαγγελματικού σας οχήματος.

Με συνεχή εκπαίδευση και εξειδίκευση είσαστε ήσυχοι για απροβλημάτιστα χιλιόμετρα στην καθημερινή επαγγελματική σας δραστηριότητα.

Ο εξοπλισμός του συνεργείου μας αποτελείτε από εξειδικευμένα εργαλεία και διαγνωστικά τα οποία πληρούν τους κανόνες ISO της Mercedes-Benz Ελλάς.

Όλες οι επισκευές μας εκτελούνται σύμφωνα με τα υψηλότερα ποιοτικά στάνταρ.

Παρέχουμε 24η τεχνική εξυπηρέτηση σε περίπτωση ακινητοποίησης του οχήματος σας στο δρόμο καθώς επίσης και 24η φύλαξη τους στον χώρο του συνεργείου μας.

Ανταλλακτικά

Στην Κ.Αναστασίου – Ι.Τσότρας με τα Γνήσια Ανταλλακτικά Mercedes-Benz επωφελείστε την δοκιμασμένη ασφάλεια, υψηλή αξιοπιστία τους καθώς και εξαιρετική διάρκεια ζωής τους.

Κάθε γνήσιο ανταλλακτικό Mercedes-Benz συμμορφώνεται πλήρως με τα αυστηρότερα ποιοτικά πρότυπα και είναι προϊόν τεχνολογίας αιχμής.

Η μοναδική σχέση κόστους/απόδοσης καθιστούν τα Γνήσια Ανταλλακτικά μας ιδιαίτερα αποδοτικά ως προς το κόστος.

Το τμήμα των ανταλλακτικών μας παρέχει άμεση αεροπορική παραγγελία ανταλλακτικών απο τις αποθήκες της Mercedes-Benz στην Γερμανία για την άμεση εξυπηρέτηση σας.

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ MERCEDES BENZ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ MERCEDES BENZ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ MERCEDES BENZ

 - 

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ MERCEDES BENZ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΒΑΡΕΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΟΡΤΗΓΩΝ MERCEDES BENZ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ IVECO ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ MERCEDES BENZ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ AEON ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

AFTER MARKET ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  09:00 - 17:00
 • Τρίτη
  09:00 - 17:00
 • Τετάρτη
  09:00 - 17:00
 • Πέμπτη
  09:00 - 17:00
 • Παρασκευή
  09:00 - 17:00
 • Σάββατο
  09:00 - 17:00
 • Κυριακή
  ----