Στο κέντρο ΑΝΑΤΟΛΗ στη Κέρκυρα, λειτουργεί Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης & Μελέτης με εξειδικευμένο προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων (παιδαγωγοί, μουσικοί, δάσκαλοι εικαστικών, πληροφορικής, περιβάλλοντος κλπ)

Το κέντρο Συμβουλευτικής Λόγου κ’ Μελέτης ΚΔΑΠ ΑΝΑΤΟΛΗ αποτελεί σημαντικό αρωγό στην παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών που αφορούν παιδιά και ενήλικες. Πιο συγκεκριμένα οι γονείς μπορούν να παρέχουν στα παιδιά τους ένα πλήρες πρόγραμμα εξατομικευμένης μάθησης, δημιουργικής απασχόλησης και μια σειρά ειδικών θεραπειών.

Η στελέχωση του κέντρου με αποφοίτους ανώτερων και ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων εξασφαλίζει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στη συνεργασία μας τόσο με τα παιδιά όσο και με τους γονείς.

Βασικές αρχές του προγράμματος είναι να έρχεται το παιδί σε επαφή με τις επιστήμες και τις τέχνες ικανοποιώντας την ανάγκη του και την περιέργεια του, Να παρέχουμε χώρο και χρόνο να πειραματιστούν και να προσεγγίσουν μόνα τους τη γνώση, Να παρέχουμε χώρο και χρόνο να πειραματιστούν και να προσεγγίσουν μόνα τους τη γνώση, Να ευχαριστιούνται τα παιδιά το ΠΑΙΧΝΙΔΙ,  Να δείξουμε στα παιδιά ΠΩΣ να σκέφτονται και όχι ΤΙ να σκέφτονται.

Χάρτης

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΟΛΑΡΙ ΚΕΡΚΥΡΑ

 - 

ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑ

 - 

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

 - 

ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΟΛΑΡΙ ΚΕΡΚΥΡΑ

 - 

ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΟΛΑΡΙ ΚΕΡΚΥΡΑ

 - 

ΜΕΛΕΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑ

 - 

ΜΕΛΕΤΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑ

 - 

ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΦΗΒΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

 - 

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΑΘΗΣΙΑΚΩΝ ΔΥΣΚΟΛΙΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή
Κλειστό

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  13:30 - 21:30
 • Τρίτη
  13:30 - 21:30
 • Τετάρτη
  13:30 - 21:30
 • Πέμπτη
  13:30 - 21:30
 • Παρασκευή
  13:30 - 21:30
 • Σάββατο
  ----
 • Κυριακή
  ----