Αγγελικές Δημιουργίες είδη γάμου, βάπτισης, στολισμό εκκλησίας και χώρο δεξιώσεως καθώς και υπέροχα και πλούσια candy bar.

Η Αγγελικές Δημιουργίες με μεγάλη χαρά σας περιμένουν στον ανακαινισμένο χώρο τους στο Χαλάνδρι για να φτιάξετε μαζί την ποιο σημαντική και όμορφη στιγμή της ζωής σας. Στο χώρο μας θα μπορέσετε να φτιάξετε το ιδιαίτερο νυφικό σας αποτελούμενο από λεπτά και σταθερά υφάσματα με υπέροχες δαντέλες και λεπτές γραμμές. Η ιδιαίτερη ραφή μας ξεκινάει από 1,000€, το κατάστημα μας επίσης έχει την δυνατότητα να δημιουργήσει ιδιαίτερα ρούχα από 250€.

Όταν όμως θέλετε και το δικό σας προσκλητήριο που έχει πάνω την υπογραφή σας μην διστάσετε να το ζητήσετε από εμάς. Πρωτότυπα και ιδιαίτερα προσκλητήρια γάμου με πολύ αγάπη για το δικό σας μυστήριο από 0,50λεπτά.

Μπομπονιέρες για κάθε οβολών από 0,50λεπτά μικρό και γλυκό κουτάκι με 5κουφέτα αμυγδάλου Χατζηγιαννάκης και απλή μπομπονιέρα από διπλό τούλι 45χ45 με 7 κουφέτα αμυγδάλου από 0,70λεπτά.

Στολίζουμε για εσάς το μυστήριο σας με χρώματα λουλουδιών επιλογές σας, υφάσματα, γάζες. φανάρια μέσα και έξω από την εκκλησία καθώς και τους καθρέφτες του αυτοκινήτου σας, 2 νυφικές ανθοδέσμες, βραχιόλια για το χέρι της νύφης συν αλλά 3 για τις γλυκές φίλες της, μικρός στολισμός για τα μαλλιά της νύφης συν τα παρανυφάκια και 4μπουντουνιέρες το πακέτο μας ξεκινάει από 450€.Εκπληκτικούς στολισμούς όμως κάνουμε και στον χώρο της δεξίωσης σας ξεκινάμε από 350€.

Η Αγγελικές δημιουργίες εκτός από δημιουργία ενός υπέροχου γάμου σας δημιουργούνε γλύκες όμορφες και εντυπωσιακές βαπτίσεις. Στο χώρο μας μπορείται να βρείτε και να δημιουργήσετε το ιδιαίτερο και δικό σας προσκλητήριο τα προσκλητήρια μας ξεκινάνε από 0,70 λεπτά. Αν είστε η μάμα μπορείτε να διαλέξετε μέσα από την μεγάλη ποικιλία μας ή να φτιάξετε με το γούστο σας την δικιά σας μπομπονιέρα στην τιμή που θέλετε. Το κατάστημα μας σας προσφέρει πλούσια candy bar με γλυκές λιχουδιές από mini σφηνάκια γλυκά μέχρι ιδιαίτερα cake pop πάντα σε λογικές τιμές .Τέλος δημιουργούμε υπέροχους στολισμούς εκκλησίας και στο χώρο του φαγητού σας στο θέμα σας από 200€.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 698/3814104 & 210/6858886 να κλείσουμε ραντεβού για να δείτε και να δοκιμάσετε από κοντά ότι ακριβώς θέλετε .

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΓΑΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΠΑΚΕΤΑ ΓΑΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΠΑΚΕΤΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΝΥΦΙΚΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή
Κλειστό

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  10:00 - 14:00
 • Τρίτη
  10:00 - 14:00, 17:30 - 21:00
 • Τετάρτη
  10:00 - 14:00, 17:30 - 21:00
 • Πέμπτη
  21:00 - 10:00
 • Παρασκευή
  --:-- - 10:00, 14:00 - 17:30
 • Σάββατο
  21:00 - 10:00
 • Κυριακή
  ----