Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Ο.Ε. με έδρα την Πάτρα συστάθηκε στη σημερινή της μορφή το 2000 . Αρχικά, η εταιρεία ασχολήθηκε με το εμπόριο σε προϊόντα & υλικά Ύδρευσης - Θέρμανσης. Αργότερα, η εταιρεία επεκτάθηκε δυναμικά και με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης στον κλάδο : Ηλιακά Συστήματα, Αυτονομία παλιών πολυκατοικιών, Ενδοδαπέδια θέρμανση, Ενεργειακά τζάκια, Αντλίες θερμότητας, Λέβητες πετρελαίου & βιομάζας, συνάπτοντας συνεργασίες με τις μεγαλύτερες διεθνώς παραγωγικές εταιρίες του είδους.

Παρέχει απόλυτα εξειδικευμένες προτάσεις για κάθε κατηγορία πελατών (κατασκευαστές, καταστήματα, Ξενοδοχεία κτλ), γνωρίζοντας τις ιδιαίτερες απαιτήσεις τους και προσφέρει έτσι τις πιο ανταγωνιστικές λύσεις.

Διαθέτει υπερσύγχρονο εξοπλισμό παραλαβής & φόρτωσης εμπορευμάτων καθώς και στόλο ιδιόκτητων οχημάτων τα οποία μπορούν να εξυπηρετήσουν κάθε πελάτη.

Αναπτύσσει με γρήγορους ρυθμούς την δραστηριότητα της και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, όπως Νησιά Ιονίου, Πελοπόννησο, Δυτική Στερεά, κυρίως στην εξυπηρέτηση μεγάλων έργων.

Καινοτομεί επενδύοντας σε προϊόντα νέας τεχνολογίας ( Ηλιακή Ενέργεια, Γεωθερμία, Φωτοβολταικά) φέρνοντας την τεχνολογία πιο κοντά στην εφαρμογή.

Η εταιρία υποστηρίζει τις σόμπες La Nordica που ξεχωρίζουν με τα υψηλής ποιότητας υλικά, τον ακριβή σχεδιασμό και την ποικιλία των χρωμάτων και σχεδίων. Ανάλογα με το υλικό καύσης έκαστης, διακρίνονται σε Σόμπες ξύλου & Σόμπες Pellet.

Επέκτεινε της δραστηριότητές της στην αγορά των ενεργειακών τζακιών με την στρατηγικής σημασίας συνεργασία της με την Nordica extraflame διαθέτοντας για την Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή όλα τα ενεργειακά τζάκια της εταιρείας.

Είναι ο ηγέτης στον τομέα της θέρμανσης με εμπειρία άνω των τριάντα ετών ερευνώντας διαρκώς για νέες λύσεις ώστε να καλύψει τις συγκεκριμένες και απαιτητικές ανάγκες της αγοράς. Η τεράστια ποικιλία προϊόντων σε χρώματα τα οποία κυμαίνονται από το κλασικό μέχρι την πιο σύγχρονη τάση, με προσοχή στην λεπτομέρεια και συνεχή υψηλή ποιότητα είναι η συγκεκριμένη έκφραση της ηγεσίας της La Nordica.

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΕΙΔΗ ΠΑΤΡΑ

 - 

ΛΕΒΗΤΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΠΑΤΡΑ

 - 

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΤΡΑ

 - 

ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΠΑΤΡΑ

 - 

ΥΛΙΚΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΠΑΤΡΑ

 - 

ΥΛΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΠΑΤΡΑ

 - 

ΕΜΠΟΡΙΟ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΑΤΡΑ

 - 

ΥΛΙΚΑ ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΠΑΤΡΑ

 - 

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΑΤΡΑ

 - 

ΣΟΜΠΕΣ ΞΥΛΟΥ ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΑΤΡΑ

 - 

ΣΟΜΠΕΣ PELLET ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΑΤΡΑ

 - 

ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΠΑΤΡΑ

 - 

ΛΕΒΗΤΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΑΤΡΑ

 - 

ΛΕΒΗΤΕΣ ΒΙΟΜΑΖΑΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΑΤΡΑ

 - 

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΠΑΤΡΑ

 - 

ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΑΤΡΑ

 - 

ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΠΑΤΡΑ

 - 

LA NORDICA ΠΑΤΡΑ

 - 

NORDICA EXTRAFLAME ΠΑΤΡΑ

 - 

ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ ΠΑΤΡΑ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  ----
 • Τρίτη
  ----
 • Τετάρτη
  ----
 • Πέμπτη
  ----
 • Παρασκευή
  ----
 • Σάββατο
  ----
 • Κυριακή
  ----