Το 1963 ιδρύθηκε στην Κατερίνη Πιερίας η εταιρεία «Κυριακή  Μουλά και ΣΙΑ» από τον Πασχάλη Μουλά , ως μια οικογενειακή προσπάθεια, με στόχο να αποτελέσει μια ανταγωνιστική λύση στην παραγωγή και εμπορεία προϊόντων τσιμέντου. Το 1990 η επιχείρηση μετεγκαταστάθηκε σε ιδιόκτητο μέρος 13.000 τ.μ. και μετονομάστηκε σε Αφοι Μουλά Ο.Ε με διακριτικό τίτλο ΠΡΟΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Σήμερα, με εμπειρία πλέον των 50 ετών, η δεύτερη γενιά της οικογενείας συνεχίζει τη λειτουργία της πατρικής επιχείρησης με το ίδιο μεράκι και την ίδια, πάντοτε, στόχευση: Την ποιοτική παραγωγή τσιμεντοπροϊόντων, βάσει των ευρωπαϊκών standarts και των απαιτήσεων των πελατών μας!

Σε ιδιόκτητο οικόπεδο εμβαδού 13000 τ.μ. λειτουργεί η αλυσίδα παραγωγής με συνεχή προσαρμογή στις τεχνολογικές εξελίξεις του κλάδου. Το εργατικό προσωπικό αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της επιχείρησης που ενημερώνεται συνεχώς για τα νέα δεδομένα ασφάλειας, σύγχρονης παραγωγής και προδιαγραφών των προϊόντων.

Η άριστη ποιότητα των υλικών, η άψογη και έγκαιρη εξυπηρέτηση των πελατών καταμαρτυρούνται από τις εκατοντάδες πολυετής συνεργασίες με εργολάβους  αλλά και από τους καθημερινούς νέους πελάτες μας, ιδιώτες και επαγγελματίες. Η εταιρεία «Αφοι Μουλά Ο.Ε.» αντιμετωπίζει με την ίδια φροντίδα και τον πρέποντα επαγγελματισμό από την πιο μικρή έως την πιο μεγάλη παραγγελία.

Σε πείσμα των καιρών, συνεχίζουμε να δίνουμε το παρόν, πασχίζοντας για την καλύτερη ποιότητα με τις καλύτερες τιμές.

Προιόντα

Τα προϊοντα μας παραδίδονται και στον  χώρο σας κατόπιν παραγγελίας.Οι τιμές των πασσάλων  διαφοροποιούνται ανάλογα με τον οπλισμό.Τα προϊόντα παράγονται κατόπιν παραγγελείας. Η μοναδα μέτρησης των διαστάσεων είναι το m (μέτρο).

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

 - 

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥ ΠΙΕΡΙΑ

 - 

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

 - 

ΤΣΙΜΕΝΤΟΛΙΘΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ

 - 

ΤΣΙΜΕΝΤΟΛΙΘΟΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

 - 

ΣΩΛΗΝΕΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

 - 

ΣΩΛΗΝΕΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥ ΠΙΕΡΙΑ

 - 

ΣΩΛΗΝΕΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

 - 

ΠΑΣΣΑΛΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

 - 

ΠΑΣΣΑΛΟΙ ΠΙΕΡΙΑ

 - 

ΠΑΣΣΑΛΟΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

 - 

ΚΡΑΣΠΕΔΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

 - 

ΚΡΑΣΠΕΔΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑ

 - 

ΚΡΑΣΠΕΔΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή
Ανοιχτό

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  08:00 - 16:30
 • Τρίτη
  08:00 - 16:30
 • Τετάρτη
  08:00 - 16:30
 • Πέμπτη
  08:00 - 16:30
 • Παρασκευή
  08:00 - 16:30
 • Σάββατο
  ----
 • Κυριακή
  ----