Η χειρούργος οδοντίατρος Αρετή Τζάνου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985 και αποφοίτησε από την οδοντιατρική "Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών" το Μάιο του 2009.

Καθ' όλη την διάρκεια των σπουδών εργαζόταν σε οδοντιατρεία συναδέλφων ως βοηθός και ως συνεργάτης.

Είναι μέλος του οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής και διατηρεί ιδιωτικό οδοντιατρείο στο Μαρούσι από τον Οκτώβριο του 2009.

Συμμετέχει συνεχώς σε παρακολούθηση επιμορφωτικών συνεδρίων και ημερίδων με οδοντιατρικά θέματα και σε εργασίες σχετικές με την ιατρική και την οδοντιατρική επιστήμη

Το ιατρείο βρίσκεται στην οδό Δελφών 2, Μαρούσι μόλις 80μ. από τη λεωφόρο Κηφισίας.

Ο χώρος υποδοχής καθώς και ο χώρος εξέτασης και πραγματοποίησης εργασιών είναι καθαροί, λιτοί και με ζεστά χρώματα προκειμένου να νιώθουν όμορφα και οικεία οι ασθενείς.

Υπηρεσίες:

ΓΕΝΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ: Απλή διάγνωση, λήψη οπισθοφατνιακών ακτινογραφιών, προληπτικές εργασίες, συζήτηση για σχέδιο θεραπείας, εμφράξεις (σφραγίσματα), εξαγωγές, προληπτική οδοντιατρική, καθαρισμός, αντιμετώπιση εκτάκτων πριστατικών.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ: Στο ιατρείο παρέχουμε θεραπεία, συμβουλές αντιμετώπισης και παρακολούθηση περιστατικών που σχετίζονται με ουλίτιδα, περιοδοντίτιδα και φλεγμονές των ούλων και του περιοδοντίου διαφόρων αιτιολογιών.

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ: Λεύκανση, προσθετικές εργασίες από πορσελάνη και υλικά υψηλής αισθητικής, όψεις ρητίνης, οτιδήποτε αφορά την επαναφορά της αισθητικής και της φυσικότητας του προσώπου και του χαμόγελου

ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ: Γέφυρες, στεφάνες, οδοντοστοιχίες, προσθετική επι εμφυτευμάτων και οποιαδήποτε εργασία αποκατάστασης δοντιού ή δοντιών που λείπουν.

ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ: Περιλαμβάνει το χειρουργικό μέρος της ενδο-οστικής τοποθέτησης του εμφυτεύματος και σε δεύτερο χρόνο το προσθετικό μέρος που είναι η ολοκλήρωση της αποκατάστασης.

ΕΝΔΟΔΟΝΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ: Έτσι ονομάζονται οι θεραπείες στη ρίζα ενός νεκρού ή με φλεγμονή δοντιού, που είναι γνωστές ως απονευρώσεις.

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΣΤΟΜΑΤΟΣ: Τοποθέτηση εμφυτευμάτων, χειρουργικές εξαγωγές εγκλειστων και ημιεγκλείστων δοντιών, χειρουργική περιοδοντίου, χειρουργική κύστεων και όγκων, ακρορριζεκτομές.

ΠΑΙΔΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ: Συμπεριλαμβάνεται όλο το φάσμα των εργασιών που γίνονται στα παιδικά δόντια, καθώς και εργασίες που αφορούν την πρόληψη.

ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ: Εφαρμογή ορθοδοντικών μηχανισμών, κλασσικών ή νεότερων με φιλικό χρώμα ή «αοράτων» προκειμένου να αποκατασταθούν προβλήματα σύγκλεισης ή/και αισθητικής.

Χάρτης

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

 - 

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

 - 

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

 - 

ΕΞΑΓΩΓΗ ΜΑΡΟΥΣΙ

 - 

ΦΡΟΝΙΜΙΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

 - 

ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΔΟΝΤΙΩΝ ΜΑΡΟΥΣΙ

 - 

ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΔΟΝΤΙΩΝ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

 - 

ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΔΟΝΤΙΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

 - 

ΟΔΟΝΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

 - 

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

 - 

ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΜΑΡΟΥΣΙ

 - 

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

 - 

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

 - 

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

 - 

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΤΕ ΜΑΡΟΥΣΙ

 - 

ODONTIATROS MAROUSI

 - 

ODONTIATROS STA VORIA PROASTIA

 - 

ΑΡΕΤΗ ΤΖΑΝΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

 - 

ΓΕΝΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΜΑΡΟΥΣΙ

 - 

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΟΥΛΩΝ ΜΑΡΟΥΣΙ

 - 

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΜΑΡΟΥΣΙ

 - 

ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

 - 

ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΔΟΝΤΙΩΝ ΜΑΡΟΥΣΙ

 - 

ΕΝΔΟΔΟΝΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

 - 

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

 - 

ΠΑΙΔΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΜΑΡΟΥΣΙ

 - 

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

 - 

ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΡΟΥΣΙ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή
Ανοιχτό

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  10:00 - 21:00
 • Τρίτη
  10:00 - 21:00
 • Τετάρτη
  10:00 - 21:00
 • Πέμπτη
  10:00 - 21:00
 • Παρασκευή
  10:00 - 21:00
 • Σάββατο
  12:00 - 16:00
 • Κυριακή
  ----