ΑΡΓΩ - ΝΤΕΛΙΟΣ ΕΜΜ. ΜΙΧΑΗΛ

ΑΡΓΩ - ΝΤΕΛΙΟΣ ΕΜΜ. ΜΙΧΑΗΛ

Μαρμαρωτο, Κως, Δωδεκανήσου, 85300

2242025411

ntelios.gr

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΙΑΣ

Hμέρα Ωράριο
Δευτέρα
Τρίτη
Τετάρτη
Πέμπτη
Παρασκευή
Σάββατο
Κυριακή

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η Ntelios.gr είναι το αποτέλεσμα μιας αναβαθμισμένης επιχειρηματικότητας, η συνέχεια ενός μικρού πρατηρίου καυσίμων που ξεκίνησε να δραστηριοποιείτε το 1998 στην Κω από τον  Μιχαήλ Ντέλιο. Παράλληλα πρόσφερε υπηρεσίες εξωτερικού καθαρισμού σε αυτοκίνητα.

Το 2004 εκσυγχρόνισε το  εξωτερικό πλύσιμο με αυτοματοποιημένα μηχανήματα καλύπτοντας τις ανάγκες των λεωφορείων και φορτηγών. Το 2012 βλέποντας τις ανάγκες για το εσωτερικό περιβάλλον των αυτοκινήτων, ξεκίνησε και το εσωτερικό πλύσιμο, με παράλληλη έρευνα για την δημιουργία καινοτόμων υπηρεσιών καθαρισμού.

Σήμερα εκπνέοντας το 2016 ξεκίνα ένα εντελώς πρωτοποριακό εγχείρημα , στοχεύοντας στην δημιουργική ανάπτυξη, νέων καινοτόμων υπηρεσιών. Για το ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας ο Μιχαήλ Ντέλιος πρόταξε τις βασικές αρχές της επιχειρηματικής ηθικής και δεοντολογίας, ειλικρίνειας και διαφάνειας απέναντι στους καταναλωτές, με  βασικό στόχο και γνώμονα, την προστασία της υγείας με αξιόπιστες ποιοτικές  Bio-εφαρμογές καθαρισμού και υγιεινής , την προστασία της περιουσίας, αλλά και  του περιβάλλοντος γενικά.

Με κάτι το διαφορετικό για την Κω, σε μια αγορά όπου πολλοί  “δείχνουν” ότι μπορούν να προσφέρουν τις ίδιες υπηρεσίες, η Ntelios.gr  δημιουργεί Υπέρ Αξίες με τις αναβαθμισμένες Καινοτόμες Ποιοτικές Διαχειριστικές Bio-Εφαρμογές Καθαρισμού των εσωτερικών χώρων.

Διαθέτοντας έναν σύγχρονο τεχνικό και μηχανολογικό εξοπλισμό, την απαραίτητη τεχνογνωσία, στοχεύει  στην αναγνώριση μιας φιλικά αξιόπιστης επαγγελματικής προσέγγισης προς τους καταναλωτές, προσφέροντας τους ποιοτικά προσαρμοσμένες Bio-εφαρμογές καθαρισμού, με σεβασμό στις προσδοκίες των αναγκών τους, για την αναβάθμιση του τρόπου στον να ζουν ποιοτικώς καλύτερα.

ΠΑΡΟΧΕΣ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΩ

-

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΩ

-

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

-

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΩ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ