Από τον Μάιο του 2011 σας μεταφέρουμε στην αυθεντική εμπειρία του βολιώτικου τσιπουράδικου στη Νέα Ποτίδεα (Ποτίδαια) Χαλκιδικής, μόλις λίγη ώρα από την Θεσσαλονίκη. Από την πατρίδα των Αργοναυτών και του βολιώτικου στυλ μεταφερθήκαμε στη μαγευτική Χαλκιδική, στο λιμανάκι στη Νέα Ποτίδεας (Ποτίδαιας) για να σας ταξιδέψουμε σε ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων, με τη συνοδεία εκλεκτής ποιότητας τσίπουρου.

Η ενασχόληση μας στο χώρο της εστίασης ξεπερνά τα 30 χρόνια. Η ποιότητα του μενού μας και η εξυπηρέτηση των απαιτήσεων σας σε οικονομικές τιμές, αποτελεί κύριας σημασίας μέλημα για τους Αργοναύτες. Οι παραδοσιακές συνταγές με θαλασσινά και κρεατικά (ανάλογα με την διάθεση σας) γίνονται με μεράκι και με αγνά ελληνικά προϊόντα.

Απολαύστε την εμπειρία του βολιώτικου τσιπουράδικου όλο το χρόνο. Λειτουργούμε χειμώνα - καλοκαίρι (365 μέρες, κάθε μέρα από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 02:00 το βράδυ). Το καλοκαίρι χαλαρώστε κάτω από την σκιά των δέντρων, με φόντο το λιμανάκι, ενώ το χειμώνα αποδράστε στους Αργοναύτες, απολαμβάνοντας το τζάκι σε πλήρως θερμαινόμενο χώρο.

Εμπιστευθείτε το βολιώτικο στυλ: με κάθε τσίπουρο απολαμβάνετε και διαφορετικό εκλεκτό μεζέ.

Στο τσιπουράδικο Αργοναύτες, ορχήστρα αναλαμβάνει τη μουσική σας διασκέδαση κάθε Σαββατόβραδο, κάθε μεσημέρι Κυριακής και στις αργίες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή επισήμανση έχετε σχετικά με το τσιπουράδικο. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας σε αργίες και σαββατοκύριακα μην διστάζετε να κάνετε κράτηση.

Αν δεν μας έχετε επισκεφθεί ακόμα, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά και να σας προσφέρουμε την αυθεντική βολιώτικη εμπειρία του τσιπουράδικου.

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΑ ΝΕΑ ΠΟΤΙΔΑΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

 - 

ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ ΝΕΑ ΠΟΤΙΔΑΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

 - 

ΟΥΖΕΡΙ ΝΕΑ ΠΟΤΙΔΑΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

 - 

ΒΟΛΙΩΤΙΚΟ ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΟ ΝΕΑ ΠΟΤΙΔΑΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

 - 

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΦΑΓΗΤΟ ΝΕΑ ΠΟΤΙΔΑΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

 - 

ΦΡΕΣΚΟ ΨΑΡΙ ΝΕΑ ΠΟΤΙΔΑΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

 - 

ΦΡΕΣΚΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΝΕΑ ΠΟΤΙΔΑΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

 - 

ΚΡΕΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΠΟΤΙΔΑΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

 - 

ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΝΕΑ ΠΟΤΙΔΑΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

 - 

ΒΟΛΙΩΤΙΚΟ ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΟ ΝΕΑ ΠΟΤΙΔΑΙΑ

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  ----
 • Τρίτη
  ----
 • Τετάρτη
  ----
 • Πέμπτη
  ----
 • Παρασκευή
  ----
 • Σάββατο
  ----
 • Κυριακή
  ----