Ο Όμιλος supermarket Αστέρας Εμπορική ΑΕ, ιδρύθηκε το 1993 και αποτέλεσε την πρώτη κίνηση για συνεργασία ελληνικών επιχειρήσεων λιανικού εμπορίου, σε μια κοινή συμμαχία, ώστε να μπορέσουν τα μέλη του να ανταγωνισθούν τις μεγάλες εθνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις του χώρου και γενικότερα να έχουν βασικό ρόλο στις εξελίξεις του λιανεμπορίου στην χώρα μας.

Στην πορεία των ετών και μετά από πολλές εναλλαγές στην σύνθεση του, ο Όμιλος Αστέρας εδραιώθηκε στην ελληνική αγορά ώς ένας ελληνικός Όμιλος με ενεργό ρόλο και προοπτική για τον ίδιο και τα μέλη του. Η ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών, η στελέχωση του με καταξιωμένα στελέχη και πάνω από όλα το όραμα της διοίκησης να αποτελέσει ο Όμιλος Αστέρας μια νέα δύναμη στο χώρο του λιανικού εμπορίου, έχουν σε αρκετό βαθμό εκπληρωθεί κάτι που τον καθιστά ένα αρμονικό μηχανισμό για τα μέλη του.

Οι παροχές μέσω των κεντρικών συμφωνιών, η μεγάλη γκάμα των προιόντων ιδιωτικής ετικέτας, τα διαφημιστικά φυλλάδια, οι υπηρεσίες στησίματος και ανακαίνισης των καταστημάτων, η μηχανογραφική και νομική κάλυψη των μελών του Ομίλου δημιουργούν ένα περιβάλλον μέσα στο οποίο τα μέλη αναπτύσουν τις εμπορικές τους δυνατότητες και προσφέρουν τις καλύτερες συνθήκες για ποιοτικές και φθηνές αγορές των καταναλωτών.

Η συνεχής ενημέρωση και συμμετοχή των μελών του Ομίλου σε σεμινάρια και παρουσιάσεις του κλάδου δίνουν την δυναμική που ο Όμιλος αναπτύσσει και θα αναπτύξει και στο μέλλον σεβόμενος τους συνεργάτες τους και προσφέροντας νέες ιδέες και απόψεις στον χώρο του λιανικού εμπορίου.

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

SUPER MARKET ΑΓΡΙΝΙΟ

 - 

ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΓΡΙΝΙΟ

 - 

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΓΡΙΝΙΟ

 - 

ΦΡΕΣΚΑ ΦΡΟΥΤΑ ΑΓΡΙΝΙΟ

 - 

ΦΡΕΣΚΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΑΓΡΙΝΙΟ

 - 

ΝΩΠΑ ΚΡΕΑΤΑ ΑΓΡΙΝΙΟ

 - 

ΝΤΟΠΙΑ ΚΡΕΑΤΑ ΑΓΡΙΝΙΟ

 - 

ΜΑΡΚΕΤ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  ----
 • Τρίτη
  ----
 • Τετάρτη
  ----
 • Πέμπτη
  ----
 • Παρασκευή
  ----
 • Σάββατο
  ----
 • Κυριακή
  ----