Η εταιρεία Βασίλας Παναγιώτης & ΣΙΑ Ο.Ε. έχει σαν αντικείμενο την εισαγωγή-εμπορία και πώληση ειδών ένδυσης σπιτιού (χαλιά, μοκέτες, κουρτίνες, κουρτινόξυλα, μηχανισμοί κουρτινών, στοράκια-περσίδες, υφάσματα, λευκά είδη, στρώματα-μαξιλάρια, κρεβάτια, στέγαστρα και laminate δάπεδα).

Ιδρύθηκε το 1997 με έδρα το 5ο χλμ. Δράμας-Καβάλας και σήμερα εδρεύει σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο 3ο χλμ. Δράμας-Θεσσαλονίκης (Νέα Αμισός Δράμας).

ΠΟΥΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΑΜΕ

Επιλέγουμε ανά τον κόσμο τους καλύτερους προμηθευτές και με συνεχείς επαφές προσπαθούμε πάντοτε να είμαστε πρωτοπόροι στον χώρο μας και να παρουσιάζουμε τα πιο εκλεκτά προϊόντα σε ποιότητα, σχέδια και χρώματα.

Η ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ

Επειδή πιστεύουμε ότι η καλύτερη διαφήμιση για μια εταιρεία πηγάζει μέσα από τις συνεργασίες  με τους πελάτες της, γι'  αυτό λοιπόν διαθέτουμε όλες τις γνώσεις, την εμπειρία και το μεράκι μας για να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας, ακόμα και τις πιο απαιτητικές.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αρχή του ιδιοκτήτη της εταιρείας μας και της οικογένειάς του είναι η προσφορά στην τοπική κοινωνία της Δράμας, όπου πάντα με διακριτικότητα προσπαθεί να συμβάλλει και να βοηθήσει στην ανάπτυξή της.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Η συνεχής προσπάθεια μας για την καλύτερη συνεργασία με τους πελάτες μας έχει σαν αποτέλεσμα την ανάπτυξη  φιλικών σχέσεων μαζί τους και αυτό θεωρούμε ως το μέγιστο κέρδος για την επιχείρηση αλλά και ιδιαιτέρα για εμάς.

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΧΑΛΙΑ ΔΡΑΜΑ

 - 

ΜΟΚΕΤΕΣ ΔΡΑΜΑ

 - 

ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΔΡΑΜΑ

 - 

ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΤΟΙΧΟΥ ΔΡΑΜΑ

 - 

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑΣ ΤΟΙΧΟΥ ΔΡΑΜΑ

 - 

ΚΟΥΡΤΙΝΟΞΥΛΛΑ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΔΡΑΜΑ

 - 

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΚΟΥΡΤΙΝΩΝ ΔΡΑΜΑ

 - 

ΣΤΟΡΑΚΙΑ ΠΕΡΣΙΔΕΣ ΔΡΑΜΑ

 - 

ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ ΔΡΑΜΑ

 - 

LAMINATE ΔΑΠΕΔΑ ΔΡΑΜΑ

 - 

ΚΡΕΑΒΑΤΙΑ ΔΡΑΜΑ

 - 

ΕΙΔΗ ΣΚΙΑΣΗΣ ΔΡΑΜΑ

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  ----
 • Τρίτη
  ----
 • Τετάρτη
  ----
 • Πέμπτη
  ----
 • Παρασκευή
  ----
 • Σάββατο
  ----
 • Κυριακή
  ----