Η Be Alive ιδρύθηκε το 2009 στην Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στα πεδία της Προσωπικής Ανάπτυξης, της Επιχειρηματικότητας, και της Εκπαίδευσης ατόμων, ομάδων και Επιχειρήσεων.

Το κέντρο του Be Alive-Ευ Ζην Γελώντας αποτελείται από επαγγελματίες της Ψυχικής Υγείας και των Εναλλακτικών Θεραπειών που παρέχουν ατομικές ή ομαδικές Συνεδρίες καθώς και Σεμινάρια.

Σκοπός μας είναι η παροχή υποστήριξης και βελτίωσης της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ανθρώπων τόσο σε ατομικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο επιχείρησης. Εισάγουμε  καινοτόμες μεθόδους με γνώμονα την αισιοδοξία και την θετικότητα.

Πρωταρχικό μας σχέδιο είναι η κατανόηση της Θετικής Ψυχολογίας από όλους, η εκμάθηση τεχνικών και μεθόδων που να μπορούν να χρησιμοποιούν στην καθημερινότητά τους, καθώς και η γνώση της Αυτοθεραπείας.

Είμαστε οι πρώτοι που κάναμε γνωστή την Γελωτοθεραπεία και τη Γιόγκα Γέλιου στην Βόρεια Ελλάδα, για όλον τον κόσμο, ηλικιωμένους, παιδιά και εισάγαμε τις ασκήσεις Γέλιου και θετικότητας στις Επιχειρήσεις.

Κεφάλαιό μας η πολύχρονη εμπειρία των στελεχών μας στις εναλλακτικές θεραπευτικές μεθόδους καθώς και στον Επιχειρηματικό κόσμο. Προσφέρουμε γνώση και εκπαίδευση σε τεχνικές χρήσιμες για την επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη, την ψυχική και σωματική υγεία.

Δείξε σεβασμό και θα σου δείξουν. Μίλα με σύνεση, ενήργησε δίκαια. Εργάσου με ενθουσιασμό, μοιράσου με ανιδιοτέλεια. Ζήσε με μέτρο. Σκέψου με αισιοδοξία, σκέψου καλοπροαίρετα.

Πέτα ψηλά με τα δικά σου φτερά!

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

YOGA ΓΕΛΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΓΕΛΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

CLUB ΓΕΛΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΟΛΙΣΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΥΠΝΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΚΟΣΜΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

BRAIN GYM ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΩΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΣΑΚΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΕΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

BE ALIVE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  ----
 • Τρίτη
  ----
 • Τετάρτη
  ----
 • Πέμπτη
  ----
 • Παρασκευή
  ----
 • Σάββατο
  ----
 • Κυριακή
  ----