Η εταιρεία μας δραστηριοποιείτε στον χώρο της Μεταφοράς – Μετακόμισης πανελλαδικά από το 1980, η εμπειρία μας και ο σύγχρονος εξοπλισμός μας καθιστά εύκολη κάθε μικρή η μεγάλη μετακόμιση - μεταφορά σας.

Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και αξιοπιστία κάθε μεταφορά εξοπλισμού της εταιρείας σας, του καταστήματος σας, την μετακόμιση των οικοσκευών της κατοικίας σας καθώς και εμπορευμάτων πανελλαδικά.

Χρησιμοποιούμε σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα ούτος ώστε να αποφεύγουμε φθορές στους κοινοχρήστους χώρους, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα με μεγαλύτερη ασφάλεια τη μεταφορά των αντικειμένων σας.

Αναλαμβάνουμε τη συσκευασία της εταιρείας σας ( χρησιμοποιώντας άριστα υλικά για την προστασία των αντικειμένων σας) , τη συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση των γραφείων σας και οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία μεταφοράς και μετακόμισης .

Το έμπειρο προσωπικό μας θα χειριστή τα υπάρχοντα σας με την απαραίτητη προσοχή που απαιτείτε  από τι στιγμή της παραλαβής τους έως ότου σας παραδοθούν στον νέο προορισμό εντός η εκτός Αττικής 

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ-ΓΕΡΑΝΟΙ ΑΘΗΝΑ-ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΟΙΚΟΣΥΣΚΕΥΩΝ- ΓΕΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ- ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΑΘΗΝΑ-ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΠΙΤΙΩΝ-ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ-ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΤΙΡΙΩΝ

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

 - 

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

 - 

ΓΕΡΑΝΟΙ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΟΙΚΟΣΥΣΚΕΥΕΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

 - 

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΠΙΤΙΩΝ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΤΤΙΚΗ

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  ----
 • Τρίτη
  ----
 • Τετάρτη
  ----
 • Πέμπτη
  ----
 • Παρασκευή
  ----
 • Σάββατο
  ----
 • Κυριακή
  ----