Η εταιρεία BIBIKAS elevators, που εδρεύει στην οδό Κώτσου στη Χαλκίδα αποτελεί συνέχεια της επαγγελματικής δραστηριότητας του κ. Μπιμπίκα Άγγελου και της οικογένειάς του, ο οποίος  ,διετέλεσε ιδρυτικό μέλος της παλαιότερης εταιρείας Αφοί Μπιμπίκα Ο.Ε. από το 1988. Παρόλο που η εταιρεία μας μετράει περίπου ένα χρόνο ζωής η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο, τον επαγγελματισμό και την αξιοπιστία του κ. Μπιμπίκα και των συνεργατών του είναι εμφανής από το εύρος δραστηριοποίησης της εταιρείας σε όλη την Εύβοια και τη σταθερή επέκτασή της και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Στα γραφεία της εταιρείας στεγάζονται το Λογιστήριο, το Τμήμα τεχνικής Υποστήριξης, Προληπτικής και Επισκευαστικής Συντήρησης, το Τμήμα Μελετών και τα γραφεία των στελεχών μας. Στον ίδιο χώρο στεγάζεται αποθήκη 50 m2 για το έλεγχο και διαθεσιμότητα υλικών και εξαρτημάτων με στόχο άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες τω πελατών μας. 

Επιπλέον διαθέτουμε στόλο ιδιόκτητων επαγγελματικών αυτοκινήτων και δίτροχων, καθώς και τον απαιτούμενο εξοπλισμό για τις ανάγκες τόσο των εγκαταστάσεων, όσο και της τεχνικής υποστήριξης. Το προσωπικό μας αποτελείται από άρτια καταρτισμένους επαγγελματίες με εμπειρία χρόνων στον τομέα των ανελκυστήρων , οι οποίοι ακολουθούν τον κ. Μπιμπίκα από τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα στον χώρο. Ορισμένοι εξ αυτών είναι πτυχιούχοι Μηχανικοί και ηλεκτρολόγοι Πολυτεχνείου και ΤΕΙ, Οικονομικών Επιστημών, ηλεκτροτεχνίτες και μηχανοτεχνίτες. 

Η εταιρεία μας ενστερνιζόμενη τις νέες τεχνολογίες και τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας, αναπτύσσει και εφαρμόζει πληροφοριακά συστήματα διοίκησης και διαχείρισης έργων μειώνοντας το κόστος, το χρόνο και τα σφάλματα με σκοπό την μεγαλύτερη ικανοποίηση των πελατών της.

Η αλματώδης εξέλιξη της εταιρείας μας και η καθολική αποδοχή της από τους κατοίκους και επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής της Εύβοιας γεμίζει τα στελέχη της με αίσθημα υπερηφάνειας και ταυτόχρονα υψηλής ευθύνης απέναντί τους. Συνεχίζουμε στοχεύοντας πάντα στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και την ασφάλεια στις κάθετες και οριζόντιες μεταφορές.

Αναλαμβάνονται εργασίες εγκατάστασης ,συντήρησης και επισκευής ανελκυστήρα παντός είδους, υδραυλικού, εξωτερικού, πανοραμικού, ΑΜΕΑ, καθώς και αναβατόρια. Αναλαμβάνονται εργασίες σε όλητην Ελλάδα. 

 

Χάρτης

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑ

 - 

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑ

 - 

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ ΧΑΛΚΙΔΑ

 - 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ ΧΑΛΚΙΔΑ

 - 

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ ΧΑΛΚΙΔΑ

 - 

ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑ

 - 

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑ

 - 

ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΟΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑ

 - 

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΑΜΕΑ ΧΑΛΚΙΔΑ

 - 

ΑΝΑΒΑΤΟΡΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑ

 - 

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  24ωρο
 • Τρίτη
  24ωρο
 • Τετάρτη
  24ωρο
 • Πέμπτη
  24ωρο
 • Παρασκευή
  24ωρο
 • Σάββατο
  24ωρο
 • Κυριακή
  24ωρο