Η εταιρεία "Βροχίδης Stores" διαμορφώθηκε το 2019 συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της "Πάτερ Ημών Ι.Κ.Ε." μιας εταιρείας που ξεκίνησε το 2012 με σκοπό την αποκλειστική διανομή των προϊόντων της εταιρείας Θ. Βροχίδης ΑΒΕΕ, μιας εκ των μεγαλύτερων Ελληνικών εταιρειών παραγωγής εκκλησιαστικών ειδών και ειδών μνημείου.

Με εμπειρία άνω των πενήντα χρόνων και τη δυνατότητα μιας καθετοποιημένης και εκσυγχρονισμένης παραγωγής, η Θ.Βροχίδης ΑΒΕΕ, εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές παρέχοντας μια πλούσια γκάμα προϊόντων η οποία ανανεώνεται διαρκώς με νέα σχέδια και βαφές. Τηρώντας πιστά τις υψηλές προδιαγραφές που εδραίωσαν την εταιρεία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και στα πλαίσια του εκσυγχρονισμού της εξυπηρέτησης, της διαχείρισης και της ανάπτυξη του δικτύου της, η "Βροχίδης Stores" παρέλαβε αυτή τη βαριά ιστορία και την συνεχίζει προσφέροντας στους πελάτες της την σιγουριά και την εξυπηρέτηση που εισέπρατταν όλα αυτά τα χρόνια.

Στα πλαίσια μιας δυναμικής δραστηριοποίησης στο χώρο της λιανικής και χονδρικής πώλησης, τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στου εξωτερικού, εμπλουτίστηκε με νέα προϊόντα και αναλώσιμα είδη καλύπτοντας εξολοκλήρου τον τομέα των εκκλησιαστικών και μνημειακών ειδών ενώ παράλληλα επέκτεινε την γκάμα σε θρησκευτικά είδη οικιακής χρήσης και εργαλεία μαρμαροτεχνίας.

Είναι μεγάλη μας χαρά να σας υποδεχτούμε στην έκθεση μας στο κατάστημα Βριλησσίων προκειμένου να μας δώσετε την ευκαιρία να σας εξυπηρετήσουμε και να ικανοποιήσουμε τις αγοραστικές σας ανάγκες προσφέροντάς σας ποικιλία προϊόντων σε χαμηλές τιμές και άριστη ποιότητα.

Με έδρα στα Βριλήσσια πραγματοποιούμε εμπόριο σε όλη την Αττική αλλά και Πανελλαδικά.

Σας περιμένουμε.

Για άμεση Εποικινωνία :

 • για λιανική πώληση στο τηλέφωνο : 210 8042000
 • για χονδρική πώληση στο τηλέφωνο : 210 3424272

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΕΙΔΗ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

 - 

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

 - 

ΚΕΡΙΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

 - 

ΘΡΟΝΟΥΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

 - 

ΙΕΡΑΤΙΚΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

 - 

ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

 - 

ΕΙΚΟΝΕΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

 - 

ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

 - 

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΑΡΜΑΡΟΤΕΧΝΙΑΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

 - 

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΑΤΤΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

 - 

ΕΙΔΗ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

 - 

ΙΕΡΑΤΙΚΑ ΑΤΤΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

 - 

ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

 - 

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΑΡΜΑΡΟΤΕΧΝΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή
Κλειστό

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  09:00 - 15:00
 • Τρίτη
  09:00 - 21:00
 • Τετάρτη
  09:00 - 21:00
 • Πέμπτη
  09:00 - 15:00
 • Παρασκευή
  09:00 - 21:00
 • Σάββατο
  09:00 - 15:00
 • Κυριακή
  Κλειστό