Το κάμπινγκ

Τοποθετημένο ακριβώς πάνω από την μαγευτική παραλία Τσαπί στην Μεσσηνίας σ' ένα κτήμα από ελιές, χαρουπιές, μουριές, ευκαλύπτους, δάφνες και λυγούστρα το «Τσαπί» από το 1995 προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους την αξέχαστη εμπειρία του camping.

Μόλις 7 χιλιόμετρα από τον περιφερειακό δρόμο και σε μικρή απόσταση από την γραφική Κορώνη, αλλά σχεδόν απομονωμένο, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό γι' αυτούς που θέλουν να συνδυάσουν την επαφή με τη φύση, με την παροχή βασικών υπηρεσιών που απλοποιούν τις συνθήκες διαμονής. 

Η παραδοσιακή ταβέρνα είναι γνωστή για την εξαιρετική και ποιοτική κουζίνα της, ενώ το μίνι μάρκετ που λειτουργεί  εντός του κάμπινγκ προμηθεύει τον επισκέπτη με όλα τα βασικά προϊόντα και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Η επιλογή του σημείου που θα κατασκηνώσουν οι επισκέπτες μπορεί να γίνει ελεύθερα από τους ίδιους αφού δεν υπάρχουν αριθμημένες θέσεις.

Επίσης, αξίζει η πεζοπορία μέσα στη φύση προς εξερεύνηση κοντινών προορισμών αλλά και οι εκδρομές στην ευρύτερη περιοχή για μεγαλύτερες αποδράσεις.

Σίγουρα ένας προορισμός που αξίζει να επισκεφτείτε!

Η παραλία

Η παραλία Τσαπί είναι από τις καλύτερες της Μεσσηνίας. Αμμώδης με πεντακάθαρα, κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά, ήρεμη και γαλήνια πλαισιωμένη από ένα πανέμορφο τοπίο. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της τα ρηχά νερά που συνεχίζονται για αρκετά μέτρα και την καθιστούν ιδανική για τα παιδιά.

Video

TSAPI

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΣΑΠΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

 - 

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

 - 

ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΜΕ ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

 - 

ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΜΕ ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

 - 

ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

 - 

ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΓΙΑ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

 - 

ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

 - 

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  24ωρο
 • Τρίτη
  24ωρο
 • Τετάρτη
  24ωρο
 • Πέμπτη
  24ωρο
 • Παρασκευή
  24ωρο
 • Σάββατο
  24ωρο
 • Κυριακή
  24ωρο