Η ChipsAway, η πρωτοπόρος εταιρία επισκευής μικροζημιών αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας με χρήση τοπικής βαφής, έχει εδραιωθεί πλέον και στην Ελλάδα!

Η ChipsAway ξεκίνησε το 1988 στην Αμερική όταν ο Daniel Pikur και οι συνεργάτες του προέβλεψαν την μεγάλη ζήτηση που θα είχε μια υπηρεσία που θα έλυνε οριστικά το πρόβλημα των μικροζημιών του αυτοκινήτου. Με συνταγή το άψογο, γρήγορο και οικονομικό αποτέλεσμα κατόρθωσε ως σήμερα να διατηρεί την ηγετική θέση στον χώρο της τοπικής βαφής του αυτοκινήτου παγκοσμίως.

Μετά από την παρουσία της σε πολλές χώρες διεθνώς, το 2003 έκανε την δυναμική της είσοδο και στην Ελλάδα μέσω του αποκλειστικού αντιπροσώπου της κου Θεόδωρου Σαραντάρη, ο οποίος έχει εμπειρία της εταιρείας από την Αγγλία όπου ήταν μόνιμος κάτοικος για 11 χρόνια.

Η ανάπτυξη της ChipsAway τόσο στην Αμερική όσο και στην Ευρώπη, δεν είναι τυχαία καθώς οι υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία αποτελούν μια ουσιαστικά εναλλακτική και ποιοτική λύση σε ότι αφορά την επιδιόρθωση των μικροζημιών ενός αυτοκινήτου. Η υπηρεσία είναι τόσο επαναστατική που πολλοί καταναλωτές, που δεν μας γνωρίζουν, εκφράζουν αμφιβολίες.

Εμείς όμως στην ChipsAway έχουμε συνηθίσει να τους πείθουμε με το αποτέλεσμα της ηγετικής τοπικής βαφής αυτοκινήτων στον κόσμο!

ΜΙΚΡΟΖΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΤΣΟΥΝΙΕΣ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ

Ο οδηγός ενός αυτοκινήτου ή μιας μηχανής, εκτίθεται καθημερινά σε δύσκολες καταστάσεις όπως κίνηση, στενοί δρόμοι, ακατάλληλα parking, κλπ. Ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα λοιπόν, κυρίως για οχήματα που κυκλοφορούν στην πόλη, είναι οι γρατσουνιές αλλά και οι μικροζημιές στο αμάξωμα.

Στα κέντρα τοπικής επισκευής αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών Chipsaway επισκευάζουμε γρήγορα και ουσιαστικά τις γρατσουνιές, ανεξαρτήτως βάθους και μήκους. Και όχι μόνο αυτό: η Chipsaway έχει τη δυνατότητα να αναπαράγει χιλιάδες εργοστασιακούς κωδικούς χρώματος, ούτως ώστε η εργασία να γίνει με απόλυτη ακρίβεια και το αποτέλεσμα να διαρκέσει.

ΜΙΚΡΟΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΒΑΘΟΥΛΩΜΑΤΑ

Πολύ συχνά οι οδηγοί αυτοκινήτων παρατηρούν μικροχτυπήματα και μικροβαθουλώματα στο αμάξωμα των αυτοκινήτων τους, τα οποία μπορεί να οφείλονται σε πέτρες, στο παρκάρισμα, κ.λ.π.

Στην ChipsAway έχουμε αναπτύξει ειδικές μεθόδους, χάρη στις οποίες έχουμε τη δυνατότητα να διορθώσουμε πολύ οικονομικά τις παραπάνω ζημιές. Τα βαθουλώματα και γενικά μικρά χτυπήματα στη λαμαρίνα επαναφέρονται εξωτερικά, ενώ στη συνέχεια βάφονται εφόσον χρειαστεί, χωρίς να ξεμοντάρουμε κομμάτια (ταπετσαρίες κλπ) του αυτοκινήτου.

Αποτελεί ίσως το πιο συνηθισμένο φαινόμενο στα οχήματα που κυκλοφορούν στις Ελληνικές πόλεις. Ο μέσος οδηγός χρειάζεται να παρκάρει και να ξεπαρκάρει περισσότερες από 3 φορές ημερησίως, συνήθως σε "δύσκολες" θέσεις. Επίσης, οδηγεί καθημερινά μια ώρα τουλάχιστο, σε κίνηση. 

Είναι απόλυτα φυσιολογικό κάτω από αυτές τις συνθήκες να δημιουργηθούν χτυπήματα και άλλες φθορές σε προφυλακτήρες όπως γδαρσίματα, μικροτραβήγματα κ.λ.π.

Στην Chipsaway, η ζημιά στον προφυλακτήρα (και στα πλαστικά μέρη του αυτοκινήτου), επισκευάζεται με την τεχνολογία ανάπλασης πλαστικών, την οποία η μητρική εταιρία έχει αναπτύξει εδώ και 2 δεκαετίες.

ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΘΟΡΕΣ

Οι ζάντες του αυτοκινήτου είναι εκτεθειμένες σε χτυπήματα, συνήθως από κάποια επαφή με το πεζοδρόμιο.

Πολλοί οδηγοί δίνουν ιδιαίτερη σημασία στις ζάντες, - συγκαταλέγονται στα αξεσουάρ τα οποία εκτός από τη λειτουργική τους σημασία, "ομορφαίνουν" παράλληλα το αυτοκίνητο - και επενδύουν αρκετά χρήματα στην αγορά τους. Είναι φυσικό λοιπόν, να επιθυμούν να διατηρήσουν την καλή τους εμφάνιση.

ΣΗΜΑΔΙΑ ΣΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ)

Το εσωτερικό του αυτοκινήτου υπόκειται τακτικά σε φθορές, μιας που εκτός ότι περνάμε πολύ χρόνο εντός του αυτοκινήτου, μεταφέρουμε με αυτό και αρκετούς συνανθρώπους μας.

Το κάπνισμα, τα ρούχα με αιχμηρά αξεσουάρ και ο δυνατός ήλιος της χώρας μας, είναι μερικές από τις αιτίες που προκαλούν μικροζημιές όπως καψίματα, γδαρσίματα και ξεθωριάσματα στην ταπετσαρία και τα καθίσματα του αυτοκινήτου σας. 

ΓΥΑΛΙΣΜΑ & ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που παρουσιάζονται σε ένα αυτοκίνητο είναι το θάμπωμα και η μείωση της γυαλάδας. 

Ο δυνατός ήλιος της χώρας μας, οι ρύποι από τα καυσαέρια καθώς και άλλοι παράγοντες, είναι πιθανόν να επηρρεάσουν τη γυαλάδα ενός οχήματος.

ΞΕΘΑΜΠΩΜΑ ΦΑΝΑΡΙΩΝ

Τα φανάρια του αυτοκινήτου ταλαιπωρούνται με τα χρόνια, με αποτέλεσμα να υφίστανται φθορές και να θαμπώνουν.

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΑ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

 - 

ΦΟΥΡΝΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

 - 

ΚΑΛΙΜΠΡΑ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

 - 

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΜΙΚΡΟΖΗΜΙΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

 - 

ΤΟΠΙΚΗ ΒΑΦΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

 - 

ΒΑΦΗ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

 - 

ΒΑΦΗ ΠΡΟΦΗΛΑΚΤΗΡΑ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

 - 

CARBON ΒΑΦΕΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

 - 

ΒΑΦΕΣ ΧΡΩΜΙΟΥ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

 - 

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

 - 

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή
Κλειστό

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  08:00 - 18:00
 • Τρίτη
  08:00 - 18:00
 • Τετάρτη
  08:00 - 18:00
 • Πέμπτη
  08:00 - 18:00
 • Παρασκευή
  08:00 - 18:00
 • Σάββατο
  10:00 - 14:00
 • Κυριακή
  ----