Η Color Glo International ιδρύθηκε στη Μινεάπολις της Μινεσότα, το 1975 και μέχρι σήμερα, η ιδιοκτησία και ευθύνη για τη λειτουργία της παραμένει στην ίδια οικογένεια. Έχουμε αναπτυχθεί σε μια εταιρία με υποκαταστήματα που παρέχουν υπηρεσίες αποκατάστασης δέρματος, βινυλίου και πλαστικού, αλλά και υπηρεσίες αφαίρεσης λεκέδων από υφάσματα για εμπόρους ή ιδιώτες.

Επιλέγοντας τις υπηρεσίες της Color Glo International σημαίνει ότι έχετε εμπιστευτεί την εταιρία με τις πιο συσσωρευμένες γνώσεις, τη μεγαλύτερη εμπειρία και τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας που διατίθενται. Οι πρωτεύουσες υπηρεσίες επισκευών σε αυτοκίνητα καλύπτουν ζημίες δέρματος, όπως ξεθώριασμα του χρώματος, επιφανειακές τριβές, γδαρσίματα, κοψίματα, τρυπήματα, καψίματα, ζημιές από κατοικίδια και αφαίρεση των περισσότερων ειδών λεκέδων. Το δέρμα αλλοιώνεται με το χρόνο από τη φυσιολογική καθημερινή χρήση. Ωστόσο, οι τεχνικοί της Color Glo διαθέτουν τις γνώσεις, τα προϊόντα και τη δυνατότητα να αποκαταστήσουν τους τρεις τύπους δέρματος που κατασκευάζονται πιο ευρέως: το κατεργασμένο δέρμα, το δέρμα (με προστασία) ανιλίνης και το δέρμα νούμπουκ.

Από την έναρξη των εργασιών μας το 1975, τα ποιοτικά αποτελέσματα και οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες είναι οι βασικές προτεραιότητές μας. Με την παραγωγή των δικών μας προϊόντων και την εστίαση στην ποιότητα, είμαστε σε θέση να παρατείνουμε τη μακροχρόνια χρήση του δέρματος στα αυτοκίνητα και τα έπιπλα των πελατών μας, καθιστώντας περιττή τη δαπανηρή αντικατάσταση των συγκεκριμένων ειδών. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών μας, θα σας προτείνουμε τις σωστές τεχνικές συντήρησης ώστε το δέρμα να διατηρήσει την ανθεκτικότητά του.

Η Color Glo βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να προσφέρει στην αγορά τις καλύτερες λύσεις για αποκατάσταση, καθαρισμό, βαφή και επισκευή σχεδόν κάθε υλικού, συμπεριλαμβανομένων: δέρμα, δερματίνη, nubuck, ύφασμα, βελούδο, χαλί/μοκέτα, πλαστικό και πολλά άλλα!

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΝΕΑ ΚΥΔΩΝΙΑ

 - 

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΝΕΑ ΚΥΔΩΝΙΑ

 - 

ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΝΕΑ ΚΥΔΩΝΙΑ

 - 

ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΝΕΑ ΚΥΔΩΝΙΑ

 - 

ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΝΕΑ ΚΥΔΩΝΙΑ

 - 

ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΣΚΑΦΩΝ ΝΕΑ ΚΥΔΩΝΙΑ

 - 

ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΝΕΑ ΚΥΔΩΝΙΑ

 - 

ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΕΛΑΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΚΥΔΩΝΙΑ ΝΕΑ ΚΥΔΩΝΙΑ

 - 

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΝΕΑ ΚΥΔΩΝΙΑ

 - 

ΞΕΘΑΜΠΩΜΑ ΦΑΝΑΡΙΩΝ ΝΕΑ ΚΥΔΩΝΙΑ

 - 

ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΧΑΝΙΑ

 - 

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΧΑΝΙΑ

 - 

ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΧΑΝΙΑ

 - 

ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΧΑΝΙΑ

 - 

ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΧΑΝΙΑ

 - 

ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΣΚΑΦΩΝ ΧΑΝΙΑ

 - 

ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΧΑΝΙΑ

 - 

ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΕΛΑΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΚΥΔΩΝΙΑ ΧΑΝΙΑ

 - 

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΧΑΝΙΑ

 - 

ΞΕΘΑΜΠΩΜΑ ΦΑΝΑΡΙΩΝ ΧΑΝΙΑ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή
Κλειστό

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  09:00 - 17:00
 • Τρίτη
  09:00 - 17:00
 • Τετάρτη
  09:00 - 17:00
 • Πέμπτη
  09:00 - 17:00
 • Παρασκευή
  09:00 - 17:00
 • Σάββατο
  ----
 • Κυριακή
  ----