Η επιχείρηση ιδρύεται το 1990. Με αρχικό αντικείμενο παραγωγής , την διαδικασία προεκτύπωσης (ατελιέ γραφικών τεχνών), επεξεργασία κειμένων, φωτογραφία, διαφημιστικό έντυπο, εταιρική ταυτότητα, φωτογράφιση προιόντων, κατασκευή καταλόγων και διάφορων άλλων εργασιών, παραγωγή λιθογραφικών films κλπ. Στην ηλεκτρονική εποχή εισήλθε εξ αρχής με υπολογιστές και περιφερειακά μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας και προσχώρησε πλέον στις νέες απαιτήσεις.

Με φρέσκες ιδέες και μια μεγάλη ποικιλία προιόντων και υπηρεσιών, η Copy & Design δεν σας βλέπει ως πελάτες, αλλά σαν συνεργάτες.

Δεν μας αφορά εάν θέλετε μία εκτύπωση ή χιλιάδες, πάνω από όλα παρέχουμε σωστό αποτέλεσμα και οικονομικές λύσεις.

Στο πελατολόγιο μας θα βρείτε μεγάλες επιχειρήσεις, οργανισμούς, διαφημιστικά γραφεία, γραφίστες όπως και πλήθος ελευθέρων επαγγελματιών που μας εμπιστεύτηκαν και μας εμπιστεύονται για την εκτύπωση και την δημιουργία, αλλά και τη προώθηση της επιχείρησης τους.

Με την βοήθεια και των διαφόρων ειδών εκτύπωσης (offset, ψηφιακή, μεταξοτυπία, μεγάλων διαστάσεων, κτλ.), έχουμε το πλεονέκτημα να σας προσφέρουμε περισσότερες και οικονομικότερες λύσεις.

Η Copy & Design πέρα από την εκτύπωση, αναλαμβάνει την δημιουργία και υλοποίηση ιδεών, όσο παράλογη να είναι για άλλους. Ελάτε να μας δοκιμάσετε και θα δείτε οτι η φαντασία μας και η δημιουργικότητα μας απλά δεν έχει όρια.

Η στοχευμένη διαφήμιση δεν είναι πολυτέλεια πια στις μέρες μας, αλλά είναι αναγκαία για να μπορέσει η επιχείρηση να ανταπεξέλθει στον αναταγωνισμό. Έχοντας γνώμονα αυτό η Copy & Design και το έμπειρο προσωπικό της ,το οποίο κατέχει την τεχνογνωσία , μπορεί να φέρει εις πέρας τη κάθε δουλειά - πρόκληση.

Video

Copy and Design | Γραφικές Τέχνες Πατήσια,φωτογραφία,διαφημιστικό έντυπο,εταιρική ταυτότητα

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ ΑΘΗΝΑ

 - 

FLYERS ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΜΑΚΕΤΕΣ ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΚΑΡΤΕΣ ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ ΑΘΗΝΑ

 - 

COPY AND DESIGN ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΑΘΗΝΑ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  - , -
 • Τρίτη
  - , -
 • Τετάρτη
  - , -
 • Πέμπτη
  - , -
 • Παρασκευή
  - , -
 • Σάββατο
  - , -
 • Κυριακή
  - , -