Η εταιρία

Τα τελευταία 16 χρόνια η εταιρία μας, Δαλκαφούκη Οίκος Ε.Π.Ε με έδρα στην Θεσσαλονίκη, εξειδικεύεται με επιτυχία στο ευαίσθητο αντικείμενο της αποκατάστασης ιστορικών και διατηρητέων κτιρίων, παραδοσιακών οικισμών και βιοκλιματικών κατασκευών προμηθεύοντας με διαπνέοντα υλικά χωρίς τσιμέντο περισσότερα από τα σημαντικότερα έργα της χώρας μας. Με σεβασμό στην κληρονομιά και την παράδοση μας, προτείνουμε φυσικές και συμβατές πρώτες ύλες για δομικές και αρχιτεκτονικές εφαρμογές. Η εταιρία μας λειτουργεί σύμφωνα με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2015. Όλα τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα και κατόπιν αιτήματος σας αποστέλουμε τα τεχνικά τους δελτία.

Ποιοί είμαστε

Αναγνωρίζουμε τη μοναδικότητα του κάθε κτιρίου και με σεβασμό στο όραμα σας αξιολογούμε τις ανάγκες του μέσα από μια συνολική προσέγγιση συνθέτοντας πραγματοποιήσιμες λύσεις.

Δέσμευση μας είναι η διατήρηση της άμεσης επαφής με κάθε έργο και τους ανθρώπους που το υλοποιούν. Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε ώστε να εξασφαλίσουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα με άριστης ποιότητας υλικά.

Επενδύουμε στο μέλλον μέσω της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας μας και με συνεχείς ενημερώσεις και εκπαιδεύσεις καινοτομούμε στο χώρο κάνοντας πράξη πρωτότυπες ιδέες.

Η εταιρία μας αποτελείται από επιμέρους τμήματα, πλαισιωμένα με καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, ώστε να εξασφαλίσουμε την ομαλότερη λειτουργία των διαδικασιών και καθημερινών μας εργασιών, καθώς και τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση. Συγκεκριμένα τα τμήματα που απαρτίζουν την Δαλκαφούκη Οίκος Ε.Π.Ε. είναι:

-Τμήμα Πωλήσεων & Marketing

-Τμήμα Logistics

-Τμήμα Innovation και R&D

-Τεχνικό τμήμα

-Τμήμα Εκπαίδευσης και Αξιολόγησης

Ζώνη Καινοτομίας

Πιστεύουμε στη συνεχή ανάπτυξη ανθρώπων και ιδεών, στη διάχυση γνώσεων και υποστηρίζουμε τις δημιουργικές και καινοτόμες ιδέες. Αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά που η πολύχρονη δουλειά της εταιρίας μας συνεχίζει να εμπνέει νέους ανθρώπους να οραματίζονται. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τις τελευταίες και πιο φρέσκιες δράσεις που στηρίζει η εταιρία μας.

Video

DALKAFOUKI OIKOS TRAINING CENTER SPOT

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΥΛΙΚΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΙΩΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΙΩΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΛΑΦΡΟΠΕΤΡΑΣ ΙΩΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΑΔΡΑΝΗ ΥΛΙΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΧΑΛΙΚΙ ΙΩΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΑΜΜΟΣ ΙΩΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΧΑΛΑΖΙΑΣ ΙΩΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΨΗΦΙΔΕΣ ΙΩΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΕΤΟΙΜΑ ΚΟΝΙΑΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΙΩΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΧΡΩΜΑΤΑ ΙΩΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΔΟΜΗΣΗ ΙΩΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ ΙΩΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  ----
 • Τρίτη
  ----
 • Τετάρτη
  ----
 • Πέμπτη
  ----
 • Παρασκευή
  ----
 • Σάββατο
  ----
 • Κυριακή
  ----