Το Γραφείο Γάμου MARRIAGE, έχοντας μία λαμπρή και πετυχημένη πορεία στο εξωτερικό, με εκατοντάδες χιλιάδες μέλη που βρήκαν το σύντροφο που αναζητούσαν, δημιουργούν σχέσεις ζωής & εμπιστοσύνης.

Ο επαγγελματισμός, η εχεμύθειά, η κατανόηση, η διακριτικότητα και η αμεσότητα είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που διακρίνουν, όλα τα συνεργαζόμενα γραφεία παγκοσμίως, κάνοντας και τον πιο δύσπιστο αλλά και πιο διστακτικό ενδιαφερόμενο να μας επισκεφτεί.

Η παρουσία των Γραφείων MARRIAGE αφού κατέκτησαν με τεράστια επιτυχία πολλές χώρες του Εξωτερικού, από το 1995 έχουν παρουσία και στην Έλλάδα. Νεαροί κύριοι Επιστήμονες, Επιχειρηματίες, Βιομήχανοι, Εφοπλιστές, Μεγιστάνες Ομογενείς, Δικαστικοί, Ιατροί, Υψηλόβαθμα στελέχη Πολυεθνικών, Δημόσιοι Λειτουργοί, Νεαρές Κυρίες πανέμορφες, Υψηλού Πνευματικού επιπέδου, γλωσσομαθείς, Αξιόλογες Κυρίες οικονομικά εύρωστες … και πολλοί διαφορετικοί άνθρωποι ακόμη και της διπλανής μας πόρτας έρχονται κοντά μας, για να μας εκφράσουν τις ανάγκες τους και να τους προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες ικανοποιώντας στο μέγιστο τις επιθυμίες τους!

Οι πελάτες μας, άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών και όλων των κοινωνικών & οικονομικών επιπέδων από όποια μεριά της γης και να βρίσκονται… έχουν ένα κοινό στόχο που εμείς καλούμαστε να τον πραγματοποιήσουμε με επιτυχία… να βρουν ένα σύντροφο!

Όσοι από εσάς λοιπόν, αναζητάτε να έρθετε σε επαφή με άτομα υψηλού κοινωνικού και οικονομικού επιπέδου, με δυναμικές προσωπικότητες, με υπέροχες όμορφες δεσποινίδες και κυρίες μη το σκέφτεστε άλλο… ελάτε κοντά μας και οι εξειδικευμένοι άνθρωποί μας, προσφέροντας εχεμύθεια, και σοβαρότητα θα χαρούν να σας εξυπηρετήσουν ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ!

Η σοβαρότητα που αντιμετωπίζουμε την κάθε περίπτωση, κάνει τα Γραφεία MARRIAGE να αποτελούν τη Σωστή και την Πρώτη επιλογή για όλους εσάς που αναζητάτε σύντροφο είτε για μία απλή γνωριμία, ή για μία σχέση συμβίωσης, ή ακόμη για μία σχέση ζωής…

Ακούμε προσεχτικά τις απαιτήσεις σας και προσπαθούμε να σας φέρουμε σε επαφή με τον άνθρωπο που θα είναι όσο το δυνατό πιο κοντά στις προσδοκίες σας…. Δεν υποσχόμαστε μόνο αλλά πραγματοποιούμε!

Τα χιλιάδες χαμογελαστά ζευγάρια και οι πετυχημένοι γάμοι σε όλο το κόσμο είναι η απόδειξη της επιτυχίας που φέρνουν τα συνοικέσια μας… εσείς ακόμη το σκέφτεστε?

Σηκώστε γρήγορα το ακουστικό και κάντε το τηλεφώνημα που θα σας αλλάξει τη ζωή…Αναζήτηση συντρόφου με το γραφείο Dating Marriage.

Το γραφείο μας βρίσκεται Πειραιώς 4, Ομόνοια, Αθήνα.

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΑΜΟΥ ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΜΕ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ ΑΘΗΝΑ – ΣΥΝΟΙΚΕΣΙΑ ΑΘΗΝΑ – ΣΧΕΣΕΙΣ ΖΩΗΣ ΑΘΗΝΑ – ΣΧΕΣΕΙΣ ΓΑΜΟΥ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΣΥΝΟΙΚΕΣΙΑ ΓΙΑ ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΣΥΝΟΙΚΕΣΙΑ ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΣΥΝΟΙΚΕΣΙΑ ΓΙΑ ΑΡΡΑΒΩΝΑ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΣΟΒΑΡΗ ΣΧΕΣΗ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΣΟΒΑΡΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΣΟΒΑΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΓΑΜΟΥ ΑΘΗΝΑ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή
Ανοιχτό

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  11:00 - 20:00
 • Τρίτη
  11:00 - 20:00
 • Τετάρτη
  11:00 - 20:00
 • Πέμπτη
  11:00 - 20:00
 • Παρασκευή
  11:00 - 20:00
 • Σάββατο
  11:00 - 18:00
 • Κυριακή
  ----