ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η εταιρία Αλέξανδρος Σεργουλόπουλος και Σια ΕΕ (www.diamonds-only.gr) ιδρύθηκε το 1989 με αντικείμενο την χονδρική πώληση διαμαντιών. Με οδηγό την πολυετή εμπειρία μας, καθώς και την υψηλή τεχνική και ακρίβεια κατεργαζόμαστε διαμάντια σε όλα τα μεγέθη και σχήματα από την ακατέργαστη πρώτη ύλη. Η γρήγορη και συνεπής εξυπηρέτηση στα γραφεία μας στην Αθήνα και το Τελ Αβίβ εκπληρώνουν όλες τις απαιτήσεις σας στις χαμηλότερες δυνατές τιμές.

ΠΩΣ ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΕΦΘΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ

Η μεγάλη πυκνότητα των διαμαντιών, καθώς και εργαστηριακά πειράματα υποδηλώνουν οτι τα διαμάντια δημιουργήθηκαν με γεωλογικές διεργασίες στον άνω μανδύα της γης σε βάθη που ξεπερνούν τα 150 χιλιόμετρα.

Από τον τόπο δημιουργίας τους τα διαμάντια έφθασαν στην επιφάνεια με τη βοήθεια αρκετά σπάνιων μαγμάτων που δημιουργούνται σε μεγαλύτερα βάθη. Τα μάγματα αυτά ανέρχονται στην επιφάνεια με τη μορφή μικρών μεν αλλά παροξυσμικών ηφαιστείων, τα οποία κατά τη διαδρομή τους συναντούν και μεταφέρουν διαμάντια και άλλα ορυκτά. Αυτού του είδους τα ηφαίστεια σχηματίζουν υπόγειους ηφαιστειακούς κώνους, τα πετρώματα των οποίων ονομάζονται κιμπερλίτες και φιλοξενούν τα διαμάντια.

Οι κιμπερλίτες είναι σε γενικές γραμμές πολύ νεότεροι σε ηλικία από τα διαμάντια. Η ηλικία των κιμπερλιτών χρονολογείται μετάξυ 50 και 1.600 εκατομμυρίων ετών ενώ αυτή των διαμαντιών μεταξύ 3,3 και 1 δισεκατομμυρίων ετών. Κατά συνέπεια τα διαμάντια δημιουργήθηκαν και αποθηκεύτηκαν στα έγκατα της γης γιά πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να μεταφερθούν από τους κιμπερλίτες στην επιφάνεια.

ΔΙΑΛΟΓΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΙΑΜΑΝΤΙΩΝ

Η εξόρυξη των διαμαντιών ελέγχεται κατά το μεγαλύτερο ποσοστό από την εταιρεία De Beers Consolidated Mines, Ltd η οποία μέσω της θυγατρικής της εταιρείας Central Selling Organization (CSO) τα διανέμει στα εργοστάσια επεξεργασίας.

Κατά την πρώτη διαλογή τα διαμάντια διαχωρίζονται σε πολυτιμές ποικιλίες, σε σχεδόν πολύτιμες ποικιλίες και σε βιομηχανικά διαμάντια. Κατόπιν διαχωρίζονται σε ομάδες σύμφωνα με το μέγεθος και το κρυσταλλικό σχήμα.

ΕΓΧΡΩΜΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ

Παρόλο που η πλειονότητα των διαμαντιών που απαντώνται στη φύση είναι άχρωμα έως ελαφρά κίτρινα, ορισμένα έχουν έντονο, βαθύ και πλούσιο χρώμα. Τα διαμάντια αυτά ονομάζονται χρωματιστά διαμάντια (fancy colored diamonds) και είναι μπλε, πράσινου, καφέ, ροζ, ή κίτρινου χρώματος.

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΕΓΧΡΩΜΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ ΔΙΑΜΑΝΤΙΩΝ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΩΝ

 - 

ΣΧΟΛΗ ΓΕΜΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΜΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΩΝ ΠΕΤΡΩΝ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ ΠΟΛΥΤΙΜΩΝ ΠΕΤΡΩΝ ΑΘΗΝΑ

 - 

DIAMONDS ONLY ATHENS

 - 

WHOLESALE OF DIAMONDS ATHENS

 - 

GEM TESTING LABORATORY ATHENS

 - 

GEMSTONES ATHENS

 - 

WHOLESALE OF COLOR DIAMONDS ATHENS

 - 

DIAMONDS POLISHING ATHENS

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  ----
 • Τρίτη
  ----
 • Τετάρτη
  ----
 • Πέμπτη
  ----
 • Παρασκευή
  ----
 • Σάββατο
  ----
 • Κυριακή
  ----