Η εταιρεία ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΩΝ ΟΕ ειδικεύεται στην κατασκευή δομικών έργων. Η επιχείρηση  στεγάζεται από το 2006 σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 250m² στην οδό Αγ. Νικολάου & Θεσσαλίας 32 στην περιοχή του Καματερού. Η εταιρία διαθέτει έναν ολοκληρωμένο κύκλο συνεργατών όπως :  Αρχιτέκτονες, μηχανικούς, μηχανολόγους και διακοσμητές.

Ως κατασκευαστική εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο των αρχιτεκτονικών κατασκευών και εφαρμογών. Ειδικεύεται στις διαμορφώσεις και ανακαινίσεις χώρων κάνοντας πράξη και υλοποιώντας κάθε κατασκευή που θα είναι λειτουργική, καλαίσθητη  σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους γραφείων, καταστημάτων, επαγγελματικών χώρων, οικιών, κλπ.

Η επιχείρηση είναι μια αμιγώς, οικογενειακή επιχείρηση που μετράει ήδη 25 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης δραστηριοποίησης στην ελληνική επικράτεια.  Χρησιμοποιεί τα πιο ανθεκτικά και σύγχρονα  υλικά, προκειμένου να κατασκευάζει την πιο σίγουρη, ανθεκτική αλλά και οικονομική λύση προσαρμοσμένη στις αισθητικές και λειτουργικές σας ανάγκες. Η χρήση αυτών των υλικών καθώς επίσης και η εμπειρία του προσωπικού μας, σας εγγυάται  την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Χρησιμοποιώντας πάντα την επαγγελματική μας συνέπεια, την σχεδιαστική και κατασκευαστική μας υπεροχή έχουμε ως στόχο και όραμα να παρέχουμε σε κάθε πελάτη λειτουργικές λύσεις και ποιοτικές κατασκευές. Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους οίκους συστημάτων ξηράς δόμησης.

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΓΥΨΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  ----
 • Τρίτη
  ----
 • Τετάρτη
  ----
 • Πέμπτη
  ----
 • Παρασκευή
  ----
 • Σάββατο
  ----
 • Κυριακή
  ----