Η Mr Tony ιδρύθηκε το 1993 από τον Αντώνιο Νούσιο και ανήκει στον κλάδο της ζαχαροπλαστικής. Η εταιρεία ειδικεύεται στην παραγωγή donuts με στόχο την άριστη ποιότητα, τα εκλεκτά υλικά και το υψηλό γευστικό αποτέλεσμα των προϊόντων.

Σύντομα η εταιρεία ακολούθησε ανοδική πορεία στον κλάδο της, διακρίθηκε και κέρδισε την εμπιστοσύνη και προτίμηση των πελατών της, δίνοντας μας κίνητρο να βελτιωνόμαστε καθημερινά. Γι’αυτό εδώ και πάνω από μια δεκαετία στη γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνονται παραδοσιακά γλυκίσματα, σιροπιαστά και αρτοσκευάσματα , έχοντας ως αρχή μας να μένουμε πιστoί στην παράδοση. Επιπλέον στην παραγωγή donuts αφήνουμε τον πελάτη να πειραματιστεί «παίζοντας» με γεύσεις-επικαλύψεις της αρεσκείας του.

Από το 2010 οι εγκαταστάσεις της εταιρείας στεγάζονται σε νέο κατάλληλα και άρτια διαμορφωμένο και εκσυγχρονισμένο χώρο με σκοπό τη βελτίωση της παραγωγικής διαδικασίας καθώς και την ευκολότερη είσοδο της στον ανταγωνιστικό τομέα της χονδρικής πώλησης.

Σήμερα η εταιρεία απαρτίζεται από 13 αυτοκίνητα που χρησιμοποιούνται για την καθημερινή και άμεση διανομή φρέσκων προϊόντων σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία και σε ποικίλους προορισμούς. Κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου η διανομή επεκτείνεται σε παραθαλάσσιες περιοχές της Χαλκιδικής, Πιερίας, Καβάλας, Θάσου, Λάρισας, Μαγνησίας , Πάργας.

Πρωταρχικοί στόχοι της εταιρείας Mr Tony είναι η άριστη και ειλικρινής συνεργασία με τους πελάτες, η τήρηση ποιότητας- φρεσκάδας των προϊόντων και  η γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών, ώστε τα προϊόντα μας να βρίσκονται στο χώρο και στο χρόνο που μας έχει ζητηθεί. Επιδιώκουμε συνεχή βελτίωση και διερεύνηση της γκάμας μας, ώστε να καλύπτουμε τις αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς και της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης των πελατών μας.

Μελλοντικοί στόχοι της εταιρείας Mr Tony είναι η επέκταση και η σύναψη συνεργασιών και με άλλους πελάτες και αντιπροσώπους για χονδρική πώληση σε όλη την Ελλάδα και είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε νέα πρόκληση.

Χάρτης

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

 - 

ΝΤΟΝΑΤΣ ΒΕΡΟΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

 - 

DONUTS ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΒΕΡΟΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

 - 

ΝΤΟΝΑΤΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΛΟΥΚΟΥΜΑ ΒΕΡΟΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

 - 

MR TONY DONUTS ΒΕΡΟΙΑ

 - 

ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ ΒΕΡΟΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

 - 

ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΒΕΡΟΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

 - 

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

 - 

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΓΛΥΚΑ ΒΕΡΟΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

 - 

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΝΤΟΝΑΤΣ ΒΕΡΟΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

 - 

DONUTS ΒΕΡΟΙΑ

 - 

DONUTS ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

 - 

DONUTS ΒΕΡΟΙΑ ΗΜΑΘΕΙΑΣ

 - 

DONUTS MR TONY ΒΕΡΟΙΑ

 - 

CATERING ΓΛΥΚΑ ΒΕΡΟΙΑ

 - 

ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΒΕΡΟΙΑ

 - 

ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΓΑΜΟΙ ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ ΒΕΡΟΙΑ

 - 

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  ----
 • Τρίτη
  ----
 • Τετάρτη
  ----
 • Πέμπτη
  ----
 • Παρασκευή
  ----
 • Σάββατο
  ----
 • Κυριακή
  ----