Γεωτρήσεις - Γεωθερμiα - Αντλιτικά συστήματα

Η 35 ετής εμπείρια μας στο χώρο της γεώτρησης μας έχει καταξιώσει και αναδείξει στους καλύτερους. Οι τεχνικές γνωσεις ο άριστος και ολοκληρωμένος εξοπλισμός μας προσφέρουν αξιόπιστο και εγγυημένο αποτέλεσμα. Αναλαμβάνουμε απο: την άδεια της γεώτρησης και οποιες διαδικασίες σχετίζονται με αυτή , τη γεώτρηση του εδάφους με τον κατάλληλο και πλέον σύγχρονο-πρωτοποριακό εξοπλισμό μας, την σωλήνωση με υλίκα πρώτης ποιότητας μεγάλης αντοχής στο χρονο, την χαλικωση με ειδικό ποταμίσιο βότσαλο για την εξασφάλιση τέλειου φιλτραρίσματος του νερού , την δοκιμαστική άντληση* για την εκτίμηση της ποσότητας και της ποιότητας του νερού της γεώτρησης και την τοποθέτηση του τελικού αντλιτικού συστήματος ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Γεωτρήσεις νερού:
Νερό πηγή ζωής και πλούτου άρρηκτα δεμενο με την εξέλιξη της γής και του ανθρώπινου γένους. Στις σύγχρονες κοινωνίες η διαχείριση του νερού αποτελεί πρωταρχικό μέλημα. Μερικές φορές το νερό που έρχεται απο το δημόσιο υδρευτικό δίκτυο δεν ειναι αρκετό για καποιες σύγχρονες ανάγκες , έτσι ερχόμαστε εμείς να σας δώσουμε την λύση! Διαθέτουμε ιδιόκτητο εξοπλισμό για κάθε σας ανάγκη ακόμα και στους πιο απαιτητικούς χώρους. Οι ελκυστικές τιμές μας , ο χρόνος παράδοσης και η ορθότητα του εργου θα σας αφήσουν έκπληκτους!

Μηχανήματα:
Διαθέτουμε μηχανήματα για τις σημερινές αυξημένες ανάγκες των πελατών μας με σκοπό το βέλτιστο και όσο το δυνατόν γρηγορότερο αποτέλεσμα γι αυτό έχουμε κατασκευάσει δυο υπερσύγχρονα αθόρυβα ερπυστριοφόρα μηχανήματα για κάθε τύπο εδάφους. Μπορούν ακόμα να περάσουν και πάνω απο πλακάκια σε αυλή καθότι οι ερπύστριες τους είναι λαστιχένιες για να μην προκαλούν ζημιές σε τέτοιες περιπτώσεις. Η λειτουργία τους γίνεται με ηλεκτρικό μοτέρ ή και με πετρελαιομηχανή που φτάνει σε ιπποδύναμη τα 270ΗΡ όταν υπάρχουν υψηλές απαιτήσεις! Οι ικανότητες μας σε βάθος και διάμετρο για μια γεώτρηση είναι μεγάλες και ο χώρος που χρειάζονται τα συγκεκριμενα μηχανήματα πολυ μικρός, είμαστε σίγουροι οτι θα ικανοποιήσουμε κάθε σας ανάγκη!

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ

 - 

ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΑΝΤΛΙΕΣ ΝΕΡΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗ

 - 

ΑΝΤΛΙΕΣ ΝΕΡΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΝΤΛΙΩΝ ΠΑΛΛΗΝΗ

 - 

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΝΤΛΙΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΥΠΑΙΘΡΙΕΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ

 - 

ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΑ ΠΑΛΛΗΝΗ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  ----
 • Τρίτη
  ----
 • Τετάρτη
  ----
 • Πέμπτη
  ----
 • Παρασκευή
  ----
 • Σάββατο
  ----
 • Κυριακή
  ----