Η Drosos Domisi στη Λάρισα, δραστηριοποιείται σε τρεις κύριους τομείς της κατασκευαστικής αγοράς: την Κατασκευή Γυψοσανίδων, Θερμοπροσόψεων & Ειδικών Μονώσεων. Επίσης αναλαμβάνει ειδικές κατασκευές, καθώς και ανακαινίσεις κατοικιών και καταστημάτων.

Στη Drosos Domisi βλέπουμε τον εαυτό μας, σαν μια εταιρεία που προσφέρει απαράμιλλη ποιότητα σε όλες τις φάσεις ενός έργου (σύλληψη, σχεδιασμό, βελτιστοποίηση, κατασκευή, λειτουργία).

Παράλληλα, φροντίζουμε για τη συνεχή εκπαίδευση, επιμόρφωση και αξιολόγηση των ανθρώπων και των μέσων μας, ενισχύουμε την έρευνα και την αναζήτηση νέων υλικών, μεθόδων και λύσεων, με αποτέλεσμα να είμαστε πάντα αποτελεσματικοί, πάντα ανταγωνιστικοί .

Όσο μεγάλο ή μικρό κι αν είναι ένα έργο, στη DROSOS DOMISI το αντιμετωπίζουμε με όλο το φορτίο γνώσης και εμπειρίας που διαθέτουμε.

Κρίνουμε την επιτυχία μας από την πιστή εφαρμογή των όρων της συνεργασίας μας, των προδιαγραφών, του χρονοδιαγράμματος και της οικονομικής συμφωνίας. Σεβόμενοι την εμπιστοσύνη σας, βλέπουμε το έργο που μας αναθέτετε ως μοναδικό.

Στο πολύ ανταγωνιστικό περιβάλλον του κατασκευαστικού κλάδου όπου το μόνο κριτήριο είναι συνήθως η οικονομικότητα, θέλουμε να δώσουμε προστιθέμενη αξία και να διαφοροποιήσουμε το προϊόν μας προσφέροντας βιώσιμες και ολοκληρωμένες λύσεις.

Οι ικανοποιημένοι πελάτες, οι παρακινούμενοι εργαζόμενοί μας, οι πολύ προσεκτικά επιλεγμένοι προμηθευτές, καθώς και η περιβαλλοντική και κοινωνική μας υπευθυνότητα είναι η βάση για τους στόχους, τις στρατηγικές και τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της Drosos Domisi.

Οι ανάγκες και οι επιθυμίες σας βρίσκονται πάντα στο στόχαστρο των ενεργειών μας. Είναι εξαιρετικά σημαντικό για μας να γνωρίζουμε πάντα τις ιδέες, τις απόψεις και τις επιθυμίες σας, έτσι ώστε να μπορούμε να βελτιώνουμε διαρκώς τις υπηρεσίες μας και να σας προσφέρουμε τα προϊόντα που θέλετε.

Εμείς στη Drosos Domisi αγκαλιάζουμε το μέλλον. Ενα μέλλον που χαρακτηρίζεται από καινοτομίες, όπου η τεχνολογία και ο σχεδιασμός συνεργάζονται για να προσφέρουν καλύτερη ποιότητα κατασκευών σε όλους.

Ένα είναι το όραμά μας: Να δημιουργούμε κάθε μέρα, με πάθος για καινοτομία και αδιαπραγμάτευτη δέσμευση για ποιότητα.

Χάρτης

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΛΑΡΙΣΑ

 - 

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ ΛΑΡΙΣΑ

 - 

ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΛΑΡΙΣΑ

 - 

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΛΑΡΙΣΑ

 - 

ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΛΑΡΙΣΑ

 - 

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΛΑΡΙΣΑ

 - 

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΧΩΡΩΝ ΛΑΡΙΣΑ

 - 

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΛΑΡΙΣΑ

 - 

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΛΑΡΙΣΑ

 - 

ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΛΑΡΙΣΑ

 - 

ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ ΛΑΡΙΣΑ

 - 

ΗΧΟΜΟΝΩΣΕΙΣ ΛΑΡΙΣΑ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  ----
 • Τρίτη
  ----
 • Τετάρτη
  ----
 • Πέμπτη
  ----
 • Παρασκευή
  ----
 • Σάββατο
  ----
 • Κυριακή
  ----