Η E-Filters ιδρύθηκε το 1998 με αντικείμενο εργασίας την εκπόνηση μελετών, την εγκατάσταση και συντήρηση  συστημάτων επεξεργασίας νερού (ανάλυση νερού, αφαλάτωση, αποσκλήρυνση και αποστείρωση νερού), και το εμπόριο οικιακών, επαγγελματικών και βιομηχανικών φίλτρων νερού.

Διαθέτει ισχυρή εξειδίκευση και ένα διαρκώς αυξανόμενο δίκτυο πιστοποιημένων συνεργατών, σημείων πώλησης και επαγγελματίες υδραυλικούς με αποτέλεσμα την πανελλαδική τεχνική και εμπορική κάλυψη στην επεξεργασία νερού.

Από τις αρχές του 2013 είναι σε πλήρη λειτουργία, το ανανεωμένο e-shop www.e-filters.eu με περισσότερα από 1500 επιλεγμένα προϊόντα για την προστασία του νερού.

Το πελατολόγιο μας περιλαμβάνει αλυσίδες εστίασης όπως McDonald’s, Coffee Island, Coffee Berry, δημόσιους οργανισμούς όπως το ΚΕΕΛΠΝΟ και πολλά νοσοκομεία και δημοτικές εταιρίες ύδρευσης, την TUV Hellas την Coca Cola 3Ε, Pepsico HBH, και την Mondelez. Επίσης εκατοντάδες μεμονωμένους επαγγελματίες εστίασης όπως: καφε, ξενοδοχεία, τυροκομεία, φούρνους, super markets, και ιδιώτες (οικιακούς καταναλωτές) σε όλη την Ελλάδα. 

Όραμα μας είναι η παροχή μιας ολοκληρωμένης, αξιόπιστης λύσης (μελέτη, εμπόριο, εγκατάσταση, υπηρεσίες απολύμανσης νερού, αναλύσεις νερού & after sales) στο ευαίσθητο πρόβλημα της ποιότητας του νερού σε όλη την Ελλάδα. Αντιλαμβανόμαστε απόλυτα την σημασία της αποστολής μας, που δεν είναι άλλη τελικά από την "διαφύλαξη της υγείας του καταναλωτή".

Έχουμε συχνά προσφορές στα προϊόντα μας, στην προσπάθεια μας να κάνουμε τα φίλτρα νερού ευρέως διαθέσιμα. Παράλληλα παρέχουμε την δυνατότητα αγοράς με άτοκες δόσεις.

Την σημασία του νερού λίγο πολύ την αναγνωρίζουν όλοι. Αυτό που εμείς επιθυμούμε είναι, να γνωρίσουν όλοι την αξία της κατανάλωσης "καθαρού νερού"...

Το κεντρικό κατάστημα μας βρίσκεται Φιλολάου 230 στην Αθήνα.


Video

3M ScaleGard Blend GR subs

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΦΙΛΤΡΩΝ ΝΕΡΟΥ

 - 

ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΦΙΛΤΡΩΝ ΝΕΡΟΥ

 - 

ΕΜΠΟΡΙΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΦΙΛΤΡΩΝ ΝΕΡΟΥ

 - 

ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΡΟΥ

 - 

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΡΟΥ

 - 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΡΟΥ

 - 

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ

 - 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ

 - 

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ

 - 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΝΕΡΟΥ

 - 

ΑΦΑΛΑΤΩΣΗ ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΝΕΡΟΥ

 - 

ESHOP ΦΙΛΤΡΩΝ ΝΕΡΟΥ

 - 

ESHOP ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΡΟΥ

 - 

ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

 - 

ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΕΣΤΙΑΣΗ

 - 

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΕΣΤΙΑΣΗ

 - 

ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή
Κλειστό

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  10:00 - 18:00
 • Τρίτη
  10:00 - 18:00
 • Τετάρτη
  10:00 - 18:00
 • Πέμπτη
  10:00 - 18:00
 • Παρασκευή
  10:00 - 18:00
 • Σάββατο
  ----
 • Κυριακή
  ----