Η Elephant Design είναι ένας χώρος συνάντησης και συνεργασίας, ένας εκθεσιακός χώρος, ένα καλλιτεχνικό στούντιο, ένα συνεργείο ιδεών γύρω από την αρχιτεκτονική πρακτική σαν αφετηρία.

Το γραφείο μας παρέχει έγκαιρα και μέσα στον προϋπολογισμό, έργα με ποιότητα, πράγμα που καθιστά το χαρακτήρα της Elephant Design ακέραιο και πιστό στις αξίες και το έργο που επιτελεί. Το τελικό προϊόν της ομάδας μας είναι πάντα συνεπές όσον αφορά την αισθητική, τη λειτουργία, την ανάμειξη των εικαστικών τεχνών και αντικειμένων στο σχεδιασμένο περιβάλλον, την λεπτομέρεια στην κατασκευή, τον προγραμματισμό του χρόνου, την τεχνική και οικονομική προσέγγιση. Επίσης, προσανατολίζεται σε φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις που ακολουθούν τον βιοκλιματικό σχεδιασμό και την πράσινη αρχιτεκτονική.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:

-CONCEPTUAL DESIGN 


-ARCHITECTURAL DESIGN

1. Προμελέτη και κτιριολογικός σχεδιασμός: Σε αυτό το στάδιο παρουσιάζονται σχέδια με τη διαρρύθμιση όλων των χώρων, ώστε να μπορεί να αξιολογηθεί η λειτουργικότητά τους. Παράλληλα, δημιουργούνται τρισδιάστατες φωτορεαλιστικές απεικονίσεις του κτιρίου, όπου εμφανίζονται όλα τα αισθητικά χαρακτηριστικά του με τα προτεινόμενα υλικά και τους χρωματισμούς.  

2. Οριστική μελέτη και μελέτη εφαρμογής: Σε αυτό το στάδιο προσδιορίζονται όλες οι κατασκευαστικές λεπτομέρειες που απαιτούνται για την εφαρμογή της μελέτης στο κτίριο.     

-INTERIOR DESIGN, ART & CUSTOMIZATION


-PROJECT MANAGEMENT  - Είμαστε υπεύθυνοι για την εκτέλεση ενός έργου από την έναρξή του μέχρι και την εκτέλεσή του. H διαδικασία περιλαμβάνει τον προγραμματισμό, την μελέτη εφαρμογής, την αναζήτηση και την επιτήρηση των συνεργείων, παρέχοντας έγκαιρα και μέσα στον προϋπολογισμό έργα με ποιότητα. Η ανάληψη της επιστασίας περιλαμβάνει και την έρευνα αγοράς, είτε για τα υλικά, είτε για τον εξοπλισμό ενός χώρου, ώστε να σχηματιστεί έγκαιρα ένας αναλυτικός προϋπολογισμός. 

-CURATING EXHIBITIONS  

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

 - 

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

 - 

ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

 - 

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

 - 

ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

 - 

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

 - 

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

 - 

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

 - 

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

 - 

ARCHITECTURAL DESIGN ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

 - 

INTERIOR DESIGN ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

 - 

ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΕΡΓΩΝ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή
Ανοιχτό

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  10:00 - 19:00
 • Τρίτη
  10:00 - 19:00
 • Τετάρτη
  10:00 - 19:00
 • Πέμπτη
  10:00 - 19:00
 • Παρασκευή
  10:00 - 19:00
 • Σάββατο
  10:00 - 19:00
 • Κυριακή
  ----