Η Ελευσίνα Express είναι μια από τις μεγαλύτερες μεταφορικές εταιρείες στην Ελλάδα αναλαμβάνοντας μεταφορές – μετακομίσεις καθημερινά με Πανελλαδική κάλυψη. Με ιδιόκτητο στόλο φορτηγών, άρτια οργανωμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό και πάνω από 20 χρόνια εμπειρία στον χώρο, η Ελευσίνα Express διασφαλίζει την έγκαιρη μεταφορά των φορτίων σας με υπευθυνότητα, χωρίς ζημιές και στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς.

Εξυπηρετεί όλες τις ημέρες του χρόνου σε 24ωρη βάση και εγγυάται την ασφαλή μεταφορά παραδίδοντας στον χώρο σας σε προσυμφωνηθέντα χρόνο, παρέχοντας επαγγελματικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΔΙΑΝΟΜΕΣ

Στην Ελευσίνα Express προσφέρουμε ολοκληρωμένες επαγγελματικές υπηρεσίες μεταφορών και μετακομίσεων, σε Ασπρόπυργο και πανελλαδικά με δικό μας ιδιόκτητο στόλο φορτηγών. Παραλαμβάνουμε και διανέμουμε τα φορτία στον χώρο σας και αναλαμβάνουμε όλη την διαδικασία της μεταφοράς χωρίς εσείς να κουραστείτε.

Ξεχωρίζουμε για την ταχύτητα και την ασφαλή μεταφορά χωρίς ζημιές και σε συνεργασία με πρακτορεία από όλη την Ελλάδα καλύπτουμε κάθε ανάγκη σε κάθε σημείο της Ελλάδας.

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΜΑΝΔΡΑ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Στην Ελευσίνα Express το έμπειρο προσωπικό μας που αποτελείται αμιγώς από Έλληνες αναλαμβάνει την μετακόμιση σας από την αρχή μέχρι το τέλος. Ερχόμαστε στον χώρο σας και αμπαλάρουμε φορτώνουμε και μεταφέρουμε με ασφάλεια τις οικοσκευές σας ξεφορτώνοντας σε οποιοδήποτε ύψος.

Στην Ελευσίνα Express γνωρίζοντας καλύτερα από τον καθένα τις ανάγκες που δημιουργούνται από τις συνεχείς μετακομίσεις προσφέρουμε ειδικές τιμές σε φοιτητές και στρατιωτικούς καλύπτοντας πλήρως κάθε απαίτηση. Εγγύηση άλλωστε οι εκατοντάδες ικανοποιημένοι πελάτες μας που μας έχουν καταξιώσει στην αγορά με την εμπιστοσύνη τους.

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑ EXPRESS ΜΑΝΔΡΑ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

 - 

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΜΑΝΔΡΑ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

 - 

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

 - 

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 - 

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΜΑΝΔΡΑ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ

 - 

ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΜΑΝΔΡΑ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

 - 

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΜΑΝΔΡΑ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

 - 

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΜΑΝΔΡΑ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

 - 

METAFORIKI ELEFSINA

 - 

METAFORES ELEFSINA

 - 

TRANSPORTATION COMPANY ELEFSINA

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  24ωρο
 • Τρίτη
  24ωρο
 • Τετάρτη
  24ωρο
 • Πέμπτη
  24ωρο
 • Παρασκευή
  24ωρο
 • Σάββατο
  24ωρο
 • Κυριακή
  24ωρο