ΕΠΙ ΜΕΤΑΛΛΟΥ

ΕΠΙ ΜΕΤΑΛΛΟΥ

Αιγαίου 63, Καλαμαριά, Ελλάδα, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκης, 55133

2310447799, 2310 447721

  • facebook
  • twitter
  • googleplus
  • linkedin
  • instagram
  • tripadvisor

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΙΑΣ

Hμέρα Ωράριο
Δευτέρα
Τρίτη
Τετάρτη
Πέμπτη
Παρασκευή
Σάββατο
Κυριακή

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η οικογένεια Καρατζόλη ασχολείται με την επεξεργασία μετάλλου και τις ειδικές μεταλλικές κατασκευές από το 1968.

Το 1990 η νέα γενιά ιδρύει την «ΕΠΙ ΜΕΤΑΛΛΟΥ», μια εταιρία που εστιάζει τις δραστηριότητές της στην επεξεργασία ανοξείδωτου χάλυβα και στις ανοξείδωτες μεταλλικές κατασκευές.

Σήμερα, σε ένα σύγχρονο ιδιόκτητο χώρο των 5.500τ.μ., η ΕΠΙ ΜΕΤΑΛΛΟΥ έχει δημιουργήσει μία κάθετη μονάδα κατασκευής & επεξεργασίας ανοξείδωτου χάλυβα, συνδυάζοντας το μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με την απόλυτη τεχνογνωσία των εξειδικευμένων συνεργατών, έχοντας τη δυνατότητα να κατασκευάσει οποιαδήποτε ανοξείδωτη αρχιτεκτονική πρόκληση παρουσιαστεί.

Στόχος της εταιρίας είναι να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις γύρω από αρχιτεκτονικές ανοξείδωτες κατασκευές, καθώς παρακολουθεί τις σύγχρονες τάσεις που επικρατούν στην αγορά, διαθέτοντας το μηχανολογικό εξοπλισμό που απαιτεί και η πιο ιδιάζουσα κατασκευή, ικανοποιώντας κάθε επιθυμία του πελάτη. Η μακροχρόνια εμπειρία των συνεργατών της ΕΠΙ ΜΕΤΑΛΛΟΥ στο χώρο των ανοξείδωτων κατασκευών τους επιτρέπει να επιμελούνται πλέον καθημερινά έργα υψηλών προδιαγραφών.

Έργα όπως το ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, το ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ-PARKING της «ΧΑΝΘ», το ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, το ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΕΛΛΑΣ, είναι μερικά από αυτά που συγκαταλέγονται στο δυναμικό της εταιρίας και ξεχωρίζουν για την ποιοτική ανωτερότητά τους.
Δημιουργίες της ΕΠΙ ΜΕΤΑΛΛΟΥ κοσμούν επώνυμες επιχειρήσεις με κατασκευές που επιμελείται με τεχνογνωσία, μεράκι, φινέτσα & αισθητική, μια εταιρία που ηγείται στο χώρο των ανοξείδωτων κατασκευών.

Με γνώμονα τη συνεχή ανάπτυξη, η ΕΠΙ ΜΕΤΑΛΛΟΥ επεκτείνεται δυναμικά και στην εμπορία ανοξείδωτων εξαρτημάτων αλλά και στην παροχή υπηρεσιών κατεργασίας μετάλλων, εξυπηρετώντας τις ανάγκες τόσο των κατασκευαστών, διακοσμητών κλπ, όσο και των ιδιωτών που επιθυμούν οποιοδήποτε ανοξείδωτο αρχιτεκτονικό & οικιακό εξάρτημα.

ΠΑΡΟΧΕΣ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

-

ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΑ ΕΙΔΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ