Η επιχείρηση Μάρκου Αλέξανδρος, που διατηρεί την έδρα στης στα Άνω Πατήσια στην Αθήνα, εξειδικεύεται στις ταπετσαρίες επίπλων, παρέχοντας στους πελάτες της μια μεγάλη ποικιλία για κάθε γούστο, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Οι ταπετσαρίες επίπλων, που κατασκευάζουμε στην επιχείρησή μας, διακρίνονται για την άριστη ποιότητά τους και την υψηλή τους αισθητική, ενώ τοποθετούνται σε κάθε είδους έπιπλα.

Τα έπιπλα στα οποία τοποθετούμε τις ταπετσαρίες μας, πωλούνται από εμάς στην καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής, ενώ οι ταπετσαρίες επίπλων που δημιουργούμε στην επιχείρησή μας στα Άνω Πατήσια (Αθήνα) κατασκευάζονται από εξαιρετικά ανθεκτικά υφάσματα.

Το έμπειρο προσωπικό μας δημιουργεί με επαγγελματισμό και έμφαση στη λεπτομέρεια, αυτό ακριβώς που ζητάτε, προσφέροντάς σας ταπετσαρίες επίπλων, όπως ακριβώς τις έχετε φανταστεί για τα έπιπλά σας, για κάθε χώρο, είτε πρόκειται για κατοικία, είτε για το γραφείο σας.

Οι ταπετσαρίες που θα βρείτε σε εμάς διατίθενται σε διάφορα χρώματα και σχέδια, ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις επιθυμίες σας.

Οι έμπειροι τεχνίτες της επιχείρησης Μάρκου Αλέξανδρος στα Άνω Πατήσια (Αθήνα) δημιουργούν ταπετσαρίες επίπλων, αλλά και έπιπλα με ταπετσαρίες, αναλαμβάνοντας παράλληλα και την επισκευή τους, άμεσα και αποτελεσματικά.

Σας περιμένουμε για να σας εξυπηρετήσουμε και να σας συμβουλεύσουμε για την καλύτερη δυνατή λύση για τα έπιπλά σας!

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΠΑΤΗΣΙΑ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΑΛΟΝΙΩΝ ΠΑΤΗΣΙΑ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΑΛΛΑΓΕΣ ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΠΑΤΗΣΙΑ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΠΑΤΗΣΙΑ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΣΤΙΛΒΩΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ ΠΑΤΗΣΙΑ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΕΠΙΠΛΑ ΠΑΤΗΣΙΑ ΑΘΗΝΑ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  09:00 - 21:00
 • Τρίτη
  09:00 - 21:00
 • Τετάρτη
  09:00 - 21:00
 • Πέμπτη
  09:00 - 21:00
 • Παρασκευή
  09:00 - 21:00
 • Σάββατο
  09:00 - 21:00
 • Κυριακή
  ----