Το Εστιατόριο Μουράγιο στο Κρανίδι είναι οικογενειακή επιχείρηση ξεκίνησε το 1958 από τον παππού Γιώργο και τη γυναίκα του Ευαγγελία σαν οινο-μαγειρειο με σπεσιαλιτέ τα μπαρμπουνια, το χταπόδι, τη ψαρόσουπα καθώς και τα γλέντια που γίνονταν εκει. Έπειτα ανέλαβε ο γιός του Άγγελος με τη γυναίκα του Λία να συνεχίσει την επιχείρηση και πλεον οι δυο γιοί του Άγγελου, ο ενας chef στην κουζίνα και ο αλλος στη σαλα, συνεχίζουν την παράδοση στο εστιατόριο με νοστιμους μεζέδες από την ελληνική κουζίνα, φρέσκα θαλασσινά της περιοχής καθώς και κρεατικα. Η φιλοσοφία μας είναι να μοιραζόμαστε το φαγητό, όλα τα πιάτα είναι στο κέντρο και πρωταγωνιστικό ρόλο στο τραπέζι έχει η γεύση, η επικοινωνία, ο άνθρωπος και οι αισθήσεις του. Στοχος μας είναι ένας ωραίος, άνετος και καθαρός χώρος όπου μπορείτε να έρθετε με την παρέα σας να απολαύσετε ένα ούζο και μεζε ή με την οικογένειά σας. Προτείνουμε ανεπιφύλακτα τη γαριδομακαροναδα με τις ξακουστες κόκκινες γαρίδες Κοιλάδας, κριθαροτο με θαλασσινά και μελάνι σουπιας, φρέσκο μπαρμπουνάκι της περιοχής, φρέσκο καλαμάρι, τη χειροποίητη καπνιστή μελιτζανοσαλατα, χειροποίητο τυροψωμο και το ανάρπαστο τηγανητό στικ κολοκυθιου.