Με μοναδικά σχέδια και ιδιαίτερες προτάσεις υποδέχεται τη νέα σεζόν η πρωτοπόρα εταιρεία Β ΕΥΘΥΜΙΟΥ & ΥΙΟΙ Ο.Ε.
Διακοσμητικά μεταλλικά στοιχεία που είναι κατάλληλα για μπομπονιέρες γάμου και βάπτισης πάνω σε πέτρα και ξύλο.Στόχος μας είναι να αγγίξουμε το απόλυτο στην καλαισθησία πάντοτε με την προσωπική μας φροντίδα και επίβλεψη.

Η εταιρεία EYROBABY – ΕΥΘΥΜΙΟΥ ξεκίνησε την επιτυχημένη της πορεία το 1979 και σήμερα – μετά από 35 χρόνια αποτελεί μια από τις σημαντικότερες επιχειρήσεις στον χώρο του γάμου της βάπτισης και των ειδών συσκευασίας, διαμορφώνοντας με τις επιλογές της, τις τάσεις της αγοράς κάθε χρονιά.

Το έτος της ίδρυσης ο Βασίλης Ευθυμίου με την συζυγό του Βάσω ξεκινούν μια μικρή οικοτεχνία αφού διακρίνουν την επερχόμενη άνοδο του εμπορίου της χώρας. Επενδύουν την δημιουργικότητα τους κατασκευάζοντας καταρχήν πάνινες κούκλες ,οι οποίες γίνονται ανάρπαστες σε όλη την Αθήνα και οι δημιουργοί εισέρχονται δυναμικά στο σημερινό αντικείμενο της εταιρείας. Επενδύοντας, τόσο σε κτιριακά, τεχνολογικό εξοπλισμό όσο και στο ανθρώπινο δυναμικό της, καταφέρνει να αναπτύσσεται και να βρίσκεται πάντα μπροστά από τις εξελίξεις της αγοράς.

Σημαντικός σταθμός της ιστορίας της, είναι το 1997 όταν οι δύο γιοί τους Γιώργος και Στάθης, παραλαμβάνουν την σκυτάλη – ο πρώτος στον τομέα των αγορών και ο δεύτερος στον εμπορικό και οικονομικό τομέα. Επενδύουν σε δομές τέτοιες που κάνουν ευκολότερη , την επιλογή και την αγορά για τους πελάτες της επιχείρησης, λειτουργώντας πάντα συμβουλευτικά σε απορίες που έχουν η διευκρινήσεις που χρειάζονται. Με τις φρέσκιες ιδέες και το κέφι της νεας γενιάς η εταιρεία πρωτοπορεί στον ιδιαίτερο χώρο του γάμου της βάπτισης και των ειδών συσκευασίας.

Η έμφαση στην ποιότητα και την καινοτομία επιβεβαιώνεται από την αναζήτηση για ότι καλύτερο υπάρχει στην παγκόσμια αγορά και την εισαγωγή έξυπνων και καλαίσθητων προϊόντων. Η συνεχής βελτίωση αποτελεί την κύρια αξία της εταιρίας , της οποίας στόχοι είναι η ποιότητα, η αξιοπιστία και η εξυπηρέτηση των πελατών της, υιοθετώντας το μότο του ιδρυτή :

Προσπαθώντας για το αδύνατο κατορθώνουμε το καλύτερο δυνατό !

Υποκατάστημα:

Κουρτίδου 16 Ανω Πατήσια, Τ.Κ. 10445

Τηλ: 210-8547160, 210-8547161, 210-8547165
Fax. 210-8547133

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙ

 - 

ΕΙΔΗ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙ

 - 

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΓΑΜΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙ

 - 

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙ

 - 

ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΓΑΜΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙ

 - 

ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙ

 - 

ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙ

 - 

ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΕΙΔΗ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙ

 - 

ΣΤΕΦΑΝΑ ΓΑΜΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙ

 - 

ΚΑΡΑΦΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙ

 - 

ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙ

 - 

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΣΕΤ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙ

 - 

ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙ

 - 

ΜΑΡΤΥΡΙΚΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙ

 - 

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΓΑΛΑΤΣΙ

 - 

ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙ

 - 

ΚΟΥΤΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή
Ανοιχτό

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  09:00 - 20:00
 • Τρίτη
  09:00 - 20:00
 • Τετάρτη
  09:00 - 20:00
 • Πέμπτη
  09:00 - 20:00
 • Παρασκευή
  09:00 - 20:00
 • Σάββατο
  09:00 - 20:00
 • Κυριακή
  Κλειστό