Η επιχείρηση μας η οποία εδρεύει στην Αίγινα δραστηριοποιείται με το εμπόριο χρωμάτων, υδραυλικών, ηλεκτρολογικών, ηλεκτρικών εργαλείων και πολλών ακόμα προϊόντων υψηλής ποιότητας. Παρέχει άριστη εξυπηρέτηση, ενώ η πολυετή μας πείρα εγγυάται την καλύτερη λύση σε κάθε σας σχετική ανάγκη.
Πιο συγκεκριμένα σε εμάς μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων όπως χρώματα για αυτοκίνητα και σκάφη, χρώματα οικοδομών, υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, ηλεκτρικά εργαλεία, clips αυτοκινήτων, σιδηρικά και είδη επιπλοποιίας όπως πόμολα κ.α.
Θέλοντας να σας προσφέρουμε πάντα τα καλύτερα προϊόντα ερευνούμε διαρκώς για νέα καινοτόμα προϊόντα που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη.
Η πολυετής πείρα και η τεχνογνωσία μας αποτελούν εγγύηση για την παροχή λύσεων σε κάθε απαιτητικό επαγγελματία ή ιδιώτη. Σκοπός μας όλα αυτά τα χρόνια είναι η άριστη και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφέροντας τους ολοκληρωμένες ιδέες και λύσεις που μπορούν να ικανοποιήσουν τις όποιες ανάγκες και επιθυμίες τους.
Δείτε αναλυτικά τα προϊόντα στο e-shop μας ή επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας βοηθήσουμε να κάνετε την ιδανική αγορά και να προμηθευτείτε από εμάς ό,τι χρειάζεστε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων στη καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής.

Θα μας βρείτε Λ. Αντωνίου και Άννας Λεούση Αίγινα.

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΙΓΙΝΑ

 - 

ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΑΙΓΙΝΑ

 - 

ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΑΙΓΙΝΑ

 - 

ΕΙΔΗ ΚΙΓΚΑΛΕΡΙΑΣ ΑΙΓΙΝΑ

 - 

ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΑΙΓΙΝΑ

 - 

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΙΓΙΝΑ

 - 

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΙΓΙΝΑ

 - 

ΣΙΔΗΡΙΚΑ ΑΙΓΙΝΑ

 - 

ΧΡΩΜΑΤΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΙΓΙΝΑ

 - 

ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΙΓΙΝΑ

 - 

ΠΟΜΟΛΑ ΑΙΓΙΝΑ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή
Ανοιχτό

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  08:00 - 14:00
 • Τρίτη
  08:00 - 14:00
 • Τετάρτη
  08:00 - 14:00, 17:00 - 21:00
 • Πέμπτη
  08:00 - 14:00
 • Παρασκευή
  08:00 - 14:00, 17:00 - 21:00
 • Σάββατο
  08:00 - 14:00, 17:00 - 21:00
 • Κυριακή
  ----