Η Ευρωκλιματιστική παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις κλιματισμού και εξαερισμού από το 2001. Με έδρα τη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποίηση σε ολόκληρη την Ελλάδα και τη γειτονική Βουλγαρία, διαθέτει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και προϊόντων, καλύπτοντας τις ανάγκες ιδιωτών, επιχειρήσεων, αλλά και εκθεσιακών χώρων.

Παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις του κλάδου και αντιλαμβανόμενη τις ανάγκες της εποχής, η Ευρωκλιματιστική συνεργάζεται μόνο με τα πλέον καταξιωμένα ονόματα του χώρου, προσφέροντας πάντα σύγχρονες και ποιοτικές λύσεις στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Ίσως γι’ αυτό στο πελατολόγιο της εταιρίας συγκαταλέγονται μερικές από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων και ξενοδοχειακές μονάδες της χώρας, εκθεσιακοί χώροι, δήμοι αλλά και εκατοντάδες ιδιώτες.

Πέραν της γραπτής εργοστασιακής εγγύησης όλων των μηχανημάτων, κάθε εγκατάσταση συστήματος κλιματισμού ή εξαερισμού συνοδεύεται επιπλέον από εγγύηση ομαλής λειτουργίας ενός (1) έτους από την ίδια την Ευρωκλιματιστική.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας διαθέτουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις ποιότητας κατασκευής και ασφάλειας, καλύπτοντας πλήρως τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Κοινότητας.

Χάρτης

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

 - 

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΥΟΣΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΥΟΣΜΟ

 - 

SERVICE ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΥΟΣΜΟ

 - 

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΥΟΣΜΟ

 - 

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΥΟΣΜΟ

 - 

ΕΤΑΙΡΙΚΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΥΟΣΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  ----
 • Τρίτη
  ----
 • Τετάρτη
  ----
 • Πέμπτη
  ----
 • Παρασκευή
  ----
 • Σάββατο
  ----
 • Κυριακή
  ----