Ποιοι  είμαστε:

Έχοντας πλέον συμπληρώσει 11 χρόνια παρουσίας στον τομέα των κατασκευών και συντηρήσεων κήπων, είμαστε στη θέση να προσφέρουμε υπηρεσίες άριστης ποιότητας και να φέρουμε εις πέρας ακόμα και τα πιο δύσκολα και απαιτητικά έργα. Δραστηριοποιούμαστε στην Αττική - όσον αφορά τη συντήρηση κήπων - και σε όλη την Ελλάδα όσον αφορά τον σχεδιασμό και κατασκευή κήπων. Ξεχωρίζουμε για την εφαρμογή σύγχρονων τεχνικών στο σχεδιασμό, κατασκευή και συντήρηση κήπων, καθώς και για την εφαρμογή βιολογικής φυτοπροστασίας. Μεταξύ των υπηρεσιών που παρέχουμε σημαντική είναι και η επίβλεψη σε κήπους, όπου οι πελάτες μας διαθέτουν δικό τους προσωπικό.

Το εργατικό προσωπικό μας είναι έμπιστο και διαθέτει άριστη κατάρτιση και πολύχρονη εμπειρία. Ο υπεύθυνος γεωπόνος είναι ο Νίκος Χριστοδούλου, πτυχιούχος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών με Master in Agricultural Engineering και Master in Agricultural Science. Είναι τακτικό μέλος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Έχει λάβει υποτροφίες από το ΙΚΥ και το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών κατά την εισαγωγή του στη 2η θέση Πανελληνίως καθώς και στη διάρκεια των ακαδημαϊκών του σπουδών. Το 2014 μετέβη στη Σουηδία όπου εργάστηκε επί τετράμηνο σε πολυεθνική εταιρεία στη Στοκχόλμη στον τομέα των κατασκευών&συντηρήσεων κήπων με σκοπό την απόκτηση τεχνογνωσίας του εξωτερικού.

Είμαστε στη διάθεσή σας με την άριστη ποιότητα στην εργασία μας, την υπευθυνότητα και τις αναμφισβήτητα ανταγωνιστικές μας τιμές. Επειδή όμως σε κάθε συνεργασία πρέπει να υπάρχει ειλικρίνεια, είμαστε υποχρεωμένοι να σας αναφέρουμε και το μοναδικό μας "ελάττωμα", που είναι η τελειομανία μας. Ίσως κάποια μέρα το διορθώσουμε, αλλά μέχρι τότε κερδισμένοι θα είστε και πάλι εσείς, οι πελάτες μας!

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΩΝ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

 - 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΗΠΩΝ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

 - 

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΗΠΩΝ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

 - 

LANDSCAPE DESIGN ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

 - 

GARDEN DESIGN ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

 - 

LANDSCAPE ARCHITECTURE ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

 - 

ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΑΤΤΙΚΗ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

 - 

ΚΗΠΟΥΡΟΙ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

 - 

ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

 - 

ΚΛΑΔΕΜΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

 - 

ΚΛΑΔΕΜΑ ΔΕΝΤΡΩΝ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

 - 

ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

 - 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΩΝ ΒΟΥΛΑ

 - 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΗΠΩΝ ΒΟΥΛΑ

 - 

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΗΠΩΝ ΒΟΥΛΑ

 - 

LANDSCAPE DESIGN ΒΟΥΛΑ

 - 

GARDEN DESIGN ΒΟΥΛΑ

 - 

LANDSCAPE ARCHITECTURE ΒΟΥΛΑ

 - 

ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΑΤΤΙΚΗ ΒΟΥΛΑ

 - 

ΚΗΠΟΥΡΟΙ ΒΟΥΛΑ

 - 

ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ ΒΟΥΛΑ

 - 

ΚΛΑΔΕΜΑ ΒΟΥΛΑ

 - 

ΚΛΑΔΕΜΑ ΔΕΝΤΡΩΝ ΒΟΥΛΑ

 - 

ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΒΟΥΛΑ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή
Ανοιχτό

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  08:00 - 00:00
 • Τρίτη
  08:00 - 00:00
 • Τετάρτη
  08:00 - 00:00
 • Πέμπτη
  08:00 - 00:00
 • Παρασκευή
  08:00 - 00:00
 • Σάββατο
  08:00 - 00:00
 • Κυριακή
  08:00 - 00:00