Το ψητοπωλείο GYRO - GYRO βρίσκεται στη χώρα της Νάξου και είναι γνωστό για τα πιο ποιοτικά σουβλάκια του νησιού. Λειτουργεί από το 1986 σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Νάξου, στην πλατεία Πρωτοδικείου, και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια.

Το μυστικό της επιτυχίας μας είναι ένα: από την πρώτη κιόλας ημέρα της λειτουργίας μας παρασκευάζουμε όλα τα σουβλάκια μας από φρέσκα κρέατα της Νάξου. Οι πίτες μας είναι χειροποίητες, διατηρώντας τη νοστιμιά τους χωρίς πρόσθετα συντήρησης. Από το 1986 παρασκευάζουμε όλα μας τα προϊόντα με τα πιο αγνά και ποιοτικά υλικά του τόπου μας και αυτό υποστηρίζουμε ακόμη και σήμερα.

Στο σουβλατζίδικο GYRO - GYRO υπάρχουν όλα τα εδέσματα ενός σύγχρονου ψητοπωλείου. Ψητά σπέσιαλ, σούβλα ημέρας, τυλιχτά με γύρο, καλαμάκι, κεμπάπ, λουκάνικο, τορτίγια, με γύρο, καλαμάκι, κεμπάπ, ποικιλίες κρεατικών. Επίσης, στον κατάλογό μας θα βρείτε και τυλιχτές  πίτες με μανιτάρια χωρίς καθόλου κρέας, μία εκπληκτική επιλογή για τους χορτοφάγους και μη.

Το GYRO - GYRO θεωρείται το στέκι για ντόπιους αλλά και για ξένους, καθώς φημίζεται για το σουβλάκι του, αλλά και για όλα τα εκλεκτά εδέσματα που σερβίρει. Συνδυάζουμε νοστιμιά, ποιότητα και τιμή. Μία δοκιμή θα σας πείσει για τις μοναδικές γεύσεις μας, που εξιτάρουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΑ ΝΑΞΟΣ

 - 

ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΝΑΞΟΣ

 - 

ΓΥΡΟΣ ΝΑΞΟΣ

 - 

ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΑ DELIVERY ΝΑΞΟΣ

 - 

ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ ΝΑΞΟΣ

 - 

ΠΙΤΕΣ ΝΑΞΟΣ

 - 

ΤΥΛΙΧΤΑ ΝΑΞΟΣ

 - 

ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ ΝΑΞΟΣ

 - 

GRILL HOUSE NAXOS

 - 

SOUVLAKI NAXOS

 - 

GYROS NAXOS

 - 

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  12:00 - 02:00
 • Τρίτη
  12:00 - 02:00
 • Τετάρτη
  12:00 - 02:00
 • Πέμπτη
  12:00 - 02:00
 • Παρασκευή
  12:00 - 02:00
 • Σάββατο
  12:00 - 02:00
 • Κυριακή
  12:00 - 02:00